Ugrás a tartalomra

Szeretnél a zenekaroddal a Budafoki Bornapok fellépői között lenni?

2022. január 14. péntek
Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, zenészek bemutatkozására a Budafoki Bornapokon. Biztosítsd a helyed már most az előadók között, vegyél részt zenei tehetségkutató versenyünkön!
Szeretnél a zenekaroddal a Budafoki Bornapok fellépői között lenni?

Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben a bor és a kultúra kéz a kézben jár. Az idén 6 éves Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen megmérettetnék magukat, a legjobbaknak pedig hogy kipróbálhassák, milyen a nagyközönség előtt játszani.

Ha Te vagy zenekarod rendelkezik minimum 3 dallal, amelyet jó minőségben rögzített és feltöltött valamely videomegosztó csatornára, és szívesen bemutatná azokat a Budafoki Pincejárat ONLINE felületein is, akkor küldd el a jelentkezésedet a bornegyed.hu/regisztracio oldalon az alábbi információk megadásával:

 

  • Zenekar/fellépő neve
  • Zenei stílusa
  • Online bemutatkozó anyag (youtube vagy vimeo linkek), amely tartalmaz három minimum 3, legfeljebb 10 perces zenei produkciót
  • Rövid, magyar nyelvű szöveges leírás a zenekarról/fellépőről és a bemutatandó produkciókról
  • 1 db nyomdai minőségű fotó a zenekarról/fellépőről
  • E-mail cím
  • Telefonszám

 

A beküldött anyagokat szakmai zsűri értékeli. A nyertes zenekar/előadó fellépési lehetőséget kap a Budafoki Bornapok (2022. szeptember 3–4.) egyik zenei színpadán (stílustól függően a szervezők határozzák meg a helyszínt), a különdíjas pedig valamelyik Pincejárat/kerület kulturális programján. A fellépési lehetőséggel kapcsolatos további tudnivalókat a versenyszabályzat tartalmazza.*

 

Jelentkezési határidő: 2022. február 14., éjfél

A döntőbe jutott versenyzők 2022. április 2-án 14.00–22.00 óra között élőben mérik össze tudásukat a zsűri és a közönség előtt.

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

 

*Versenyszabályzat

A nyertes zenekar/fellépő 300 000 Ft hozzájárulást kap a Budafoki Bornapokon való megjelenéshez, a különdíjas zenekar/fellépő pedig 200 000 Ft hozzájárulást kap a kerület valamely kulturális programján való megjelenéshez, amit minden esetben számlával kell igazolni. A kiállított számla előadóművészeti tevékenységről vagy szállítási költségről szólhat. A zenei tehetségkutató verseny szervezője a Pincejárat projekt, azonban a Budafoki Bornapokon, illetve a kerületi kulturális eseményen való fellépést az adott esemény szervezőjével kell lebonyolítani (szerződéskötés, kapcsolattartás).