Ugrás a tartalomra

Szeretnél fellépni zenekaroddal Budapest Bornegyedében, Budafokon?

2021. február 08. hétfő
Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük ONLINE formában, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, zenészek bemutatkozására Budapest Bornegyedében, Budafokon. Biztosítsd a helyed már most az idei Pincejárat fellépők között, vegyél részt zenei tehetségkutató versenyünkön!
Szeretnél fellépni zenekaroddal Budapest Bornegyedében, Budafokon?

Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben a bor és a kultúra kéz a kézben jár. Az idén 5 éves Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen kipróbálnák, milyen az ONLINE térben megmérettetni, a legjobbaknak pedig milyen igazi közönség előtt játszani (vagy élőben stream-elni, amennyiben a járványügyi korlátozások mást nem tesznek lehetővé).

Ha Te vagy zenekarod rendelkezik minimum 3 dallal, amelyet jó minőségben rögzített és feltöltött valamely videomegosztó csatornára és szívesen bemutatná őket a Budafoki Pincejárat ONLINE felületein is, akkor küldd el a jelentkezésedet a bornegyed.hu/regisztracio oldalon az alábbi információk megadásával:

  • Zenekar/fellépő neve
  • Zenei stílusa
  • Online bemutatkozó anyag (youtube vagy vimeo linkek), amely tartalmaz három
  •  minimum 3, legfeljebb 10 perces zenei produkciót
  • Rövid, magyar nyelvű szöveges leírás a zenekarról/fellépőről és a bemutatandó
  •  produkciókról
  • 1 db nyomdai minőségű fotó a zenekarról/fellépőről
  • Email-cím
  • Telefonszám

A beküldött anyagokat szakmai zsűri értékeli. A nyertes zenekarok/előadók fellépési lehetőséget kapnak Budapest Bornegyedében, Budafokon, a Pincejárat vagy a kerület valamely kulturális programján (amennyiben a járványügyi korlátozások mást nem tesznek lehetővé, élő ONLINE koncertközvetítés formájában). A fellépési lehetőséggel kapcsolatos további tudnivalókat a versenyszabályzat tartalmazza.**

Jelentkezési határidő: 2021. március 7. éjfél

Várjuk a jelentkezéseteket!

*A járványügyi szabályokhoz alkalmazkodva a fellépés lehet élő (valamely budafoki pincében vagy szabadtéren) vagy élő ONLINE közvetítés egy budafoki stúdióból.

**Versenyszabályzat

A nyertes zenekar/fellépő 150.000 Ft, a különdíjas zenekar/fellépő pedig 100.000 Ft hozzájárulást kap a megjelenéshez, amit minden esetben számlával kell igazolni. A kiállított számla előadóművészeti tevékenységről vagy szállítási költségről szólhat.