Hírek

Már csak 5 nap van hátra a tehetségkutató verseny jelentkezési határidejéig! Zenekarok, hajrá!!!
Szeretnél zenekaroddal a 28. Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál fellépői között lenni szeptember 2-3-án? Biztosítsd a helyed már most az előadók között, vegyél részt tehetségkutató versenyünkön 2017. július 1-én!
2017-05-25

Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben a bor és a kultúra kéz a kézben jár. Az idén májusban induló Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen kipróbálnák milyen nagyközönség előtt játszani.

 

Ha Te vagy zenekarod készen áll min. 30, maximum 60 perces élő koncertet adni 2017. július 1-én (a jelentkezők számától függően több időpont is lehetséges) 11 és 20 óra között a Budafoki Pincejárat projekt számodra kijelölt helyszínén (a zene stílusától függően valamelyik pincészet), akkor küldd el a jelentkezésedet a regisztracio.pincejarat.hu oldalon az alábbi információk megadásával:

•          Zenekar/fellépő neve

•          Zenei stílusa

•          A fellépéshez szükséges technikai rider megadása

•          Online bemutatkozó anyag (youtube vagy vimeo link), amely tartalmaz egy min. 3, legfeljebb 5 perces zenei produkciót

•          Rövid, magyar nyelvű szöveges leírás a zenekarról/fellépőről és a bemutatandó produkcióról

•          1 db nyomdai minőségű fotó a zenekarról/fellépőről

•          Email

•          Telefon

A hangszerek szállítását minden fellépőnek magának kell megszerveznie.

A versenyre jelentkezők vállalják, hogy a szervezők által kijelölt fellépési időpont előtt legalább 60 perccel megjelennek és a kezdési időpontra behangolják a hangszereket, valamint hogy a szervezők által meghatározott időtartamban (min. 30, maximum 60 perc) és helyszínen élő koncertet adnak.

A fellépőket szakmai zsűri értékeli. A nyertesek fellépési lehetőséget kapnak a 28. Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál egyik zenei színpadán (stílustól függően a szervezők határozzák meg a helyszínt). 

Jelentkezési határidő: május 31. éjfél!

A beérkezett jelentkezők közül a szervezők előválogatást végeznek, június közepéig értesítik a fellépőket a verseny pontos helyszínéről és a fellépés idejéről.

Várjuk a jelentkezéseteket!