Ugrás a tartalomra

Szeretnél zenekaroddal a 31. Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál fellépői között lenni?

2020. március 02. hétfő
Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, muzsikusok bemutatkozásának. Biztosítsd a helyed már most az előadók között, vegyél részt tehetségkutató versenyünkön 2020. május 2-án
Szeretnél zenekaroddal a 31. Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál fellépői között lenni?

Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben a bor és a kultúra kéz a kézben jár. A két éve indult Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen kipróbálnák, milyen nagyközönség előtt játszani.

Ha Te vagy zenekarod készen áll min. 30, maximum 60 perces élő koncertet adni 2020. május 2-án szombaton 14 és 22 óra között a Budafoki Pincejárat programjában, akkor küldd el a jelentkezésedet a bornegyed.hu/regisztracio oldalon az alábbi információk megadásával:

  • Zenekar/fellépő neve
  • Zenei stílusa
  • A fellépéshez szükséges technikai rider megadása
  • Online bemutatkozó anyag (youtube vagy vimeo link), amely tartalmaz egy min. 3, legfeljebb 5 perces zenei produkciót
  • Rövid, magyar nyelvű szöveges leírás a zenekarról/fellépőről és a bemutatandó produkcióról
  • 1 db nyomdai minőségű fotó a zenekarról/fellépőről
  • Email-cím
  • Telefonszám

A hangszerek szállítását minden fellépőnek magának kell megszerveznie.

A versenyre jelentkezők vállalják, hogy a szervezők által kijelölt fellépési időpont előtt legalább 60 perccel megjelennek és a kezdési időpontra behangolják a hangszereket, valamint hogy a szervezők által meghatározott időtartamban (min. 30, maximum 60 perc) és helyszínen élő koncertet adnak.

A fellépőket szakmai zsűri értékeli.

A nyertes zenekar/előadó fellépési lehetőséget kap a 31. Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál (2020. szeptember 5-6.) egyik zenei színpadán (stílustól függően a szervezők határozzák meg a helyszínt), a különdíjas pedig a június 6-ai Pincejárat programján. A fellépési lehetőséggel kapcsolatos további tudnivalókat a versenyszabályzat tartalmazza.*

Jelentkezési határidő: 2020. március 29. éjfél

A beérkezett jelentkezők közül a szervezők előválogatást végeznek, április 20-ig értesítik a fellépőket a verseny pontos helyszínéről és a fellépés idejéről.

Várjuk a jelentkezéseteket!


*Versenyszabályzat

A nyertes zenekar/fellépő legfeljebb 200.000 Ft hozzájárulást kap a borfesztiválon való megjelenéshez, a különdíjas zenekar/fellépő pedig legfeljebb 100.000 Ft hozzájárulást kap a kerület valamely kulturális programján való megjelenéshez, amit minden esetben számlával kell igazolni. A kiállított számla előadóművészeti tevékenységről vagy szállítási költségről szólhat. A zenei tehetségkutató verseny szervezője a Pincejárat projekt, azonban a fesztiválon, illetve a kerületi kulturális eseményen való fellépést az adott esemény szervezőjével kell lebonyolítani (szerződéskötés, kapcsolattartás).