Ugrás a tartalomra

Tájékoztató

2021. szeptember 10. péntek
A Halottak Napjához kapcsolódó termékek közterületen történő árusítására vonatkozó kijelölés.
Tájékoztató

Az önkormányzat tulajdonában álló közterületek használatáról szóló 10/2019. (IV.29.) számú rendeletének 18. § (4) és (5) bekezdése alapján a 2021. évi Halottak Napjához kapcsolódó termékek közterületi árusításának helyét és idejét az alábbiakban határozták meg:

Az árusítás időszaka: 2021. október 16.-án 06.00-tól – 2021. november 02-án 22.00-ig.

Árusításra kijelölt helyszínek és a használható terület nagysága:

 

12m2

10m2

8m2

6m2

5m2

4m2

3m2

Temető utca

12-14-15 szám előtt

 

3

 

3

 

1

 

2

 

2

 

3

 

1

Debrő utca

1-5 szám előtt

 

-

 

-

 

3

 

-

 

2

 

-

 

1

 

A kijelölt helyszínek a térképvázlatokon megtekinthetők: Temető utca

                                                                                           Debrő utca.

 

A kérelmet az általános szabályok szerint a közzétett kérelem nyomtatványnak megfelelő adatartalommal kell benyújtani. (a nyomtatvány az alábbi linkre kattintva érhető el)

A kérelmeket személyesen vagy elektronikus úton úgy kell beadni, hogy az 2021. szeptember 30.-án 12 óráig beérkezzen.

A kérelmező a kérelem nyomtatványon a közterület-használat helyénél a táblázatban szereplő címet, a közterület-használat nagyságánál csak a táblázat szerinti négyzetméter igényét tüntesse fel. Amennyiben más is közre fog működni az árusításban a kérelmezőn kívül, a közreműködő(k) adatait a kérelmezői adatkörnek megfelelően kell kitölteni a bankszámla adatokat kivéve.

Amennyiben a kérelmezők száma meghaladja a kiadható engedélyek számát, abban az esetben licitálással kell kiválasztani a közterület-használókat. A licitálás során a kérelmezőnek zárt borítékban kell ajánlatot tenni a fizetendő közterület-használati díj összegére. A megajánlott díj nem lehet kevesebb, mint az irányadó díjtétel, mely jelen esetben 500 Ft/m2 /nap.

A sorrendet a megajánlott díjak nagysága szerint állapítják meg. Amennyiben a szétosztható helyek szerinti sor végén holtverseny alakul ki, a sorrendet e helyek tekintetében sorsolással határozzák meg. A licitálás és az esetleges sorsolás idejét és helyét az érintettekkel közölni fogják.