Ugrás a tartalomra

Tárlatvezetés a Memento Parkban

2021. szeptember 06. hétfő
Ingyenes tárlatvezetést szerveznek a Memento Park Szoborpark Múzeumban kerületi diákok és civil közösségek számára, amelyet Budafok-Tétény önkormányzatának kulturális pályázatán elnyert anyagi támogatás tett lehetővé.
Tárlatvezetés a Memento Parkban

A Memento Park immár csaknem harminc éve fogadja a látogatókat. Az önkormányzati támogatásnak köszönhetően idén a kerület diákjai és civil közösségei ismerhetik meg testközelből a Tárlatvezetés a Memento Parkbanszoborparkot.

A tárlatvezetések 50-60 percesek és különböző korosztályú, eltérő érdeklődésű és más-más történelmi háttértudású tanulók számára is biztosított, így a program a legfiatalabbak számára is követhető és élvezetes.

A vezetések ingyenesek, a részvétel alkalmával mindössze a kedvezményes árú belépőjegy megvásárlását kérik a résztvevőktől, ami a diákcsoport valamennyi tagja számára (felnőtt kísérőket is beleértve) egységesen 400 forint személyenként.

Az ingyenes tárlatvezetési program 2021. december 31-ig vehető igénybe, azonban meghatározott mennyiségű csoportot tudnak fogadni, ezért kérik, a részvételi szándékot mielőbb jelezzék az intézménynél.

A jelenlegi járványügyi intézkedések értelmében a szoborparkot 18 év alattiak kizárólag felnőtt kísérővel, 18 év felettiek védettségi okmánnyal látogathatják.