Ugrás a tartalomra

Társadalmi egyeztetés a megújuló Budafok belvárosról

2017. szeptember 05. kedd
Budafok belváros megújul, központi terei és Duna-partja nagy változás előtt állnak. Az önkormányzat szeretné, ha a tervezésnek az itt lakók is részesei lennének. Mondja el Ön is, milyennek szeretné látni megújuló tereinket és a Duna-partot! Az önkormányzat szeptember 24-éig várja a véleményeket.
Társadalmi egyeztetés a megújuló Budafok belvárosról

Budafok-Tétény Önkormányzata társadalmi egyeztetést indított, hogy kikérje a lakosság véleményét a megújuló Budafok belvárossal, közterekkel, Duna-parttal kapcsolatban.

 

A TÉR_KÖZ pályázat keretein belül új játszótér és pihenőpark épül a Szent István téren. Az online kitölthető kérdőív segítségével Ön is elmondhatja, hogy örülne-e szabadtéri fitnesz eszközöknek a megújuló parkban, szívesen látna-e időszakos színpadot?

A kérdőív és a Szent István térre vonatkozó tervezési elképzelések INNEN ELÉRHETŐK.

A volt mozi lebontása után átmenetileg többfunkciós közösségi teret alakítana ki az önkormányzat az épület helyén. A terület végleges hasznosítását, kialakítását a BKK Városház teret, Mária Terézia utcát és ezek környezetét érintő felújítása után érdemes megvalósítani, ezért később, a lakosság véleményének kikérésével születik döntés róla. Az ideiglenes kialakítási elképzelésekről részletek  INNEN ÉRHETŐK EL. 

A Duna-part megújulásával többféleképpen használható sportparkot és az egész család számára kikapcsolódást nyújtó szabadidős, rekreációs területet hoz létre az önkormányzat a TÉR_KÖZ pályázat keretein belül. A gyalogosan, kerékpárral vagy gépkocsival is jól megközelíthető parkban minden korosztály megtalálhatja majd a lehetőséget az aktív pihenésre. A Duna-part megújításának tervei és a hozzá kapcsolódó kérdőív ELÉRHETŐ ITT.

 

Segítsen Ön is véleményével, hogy Budafok-Tétény mindannyiunk örömére fejlődjön tovább!