Ugrás a tartalomra

TÁSKÁT LOPOTT, KERESIK A RENDŐRÖK

2017. december 13. szerda
A budatétényi rendőrök keresik azt a nőt, aki ellopott egy táskát, majd a benne lévő bankkártyával pénzt vett fel.
TÁSKÁT LOPOTT, KERESIK A RENDŐRÖK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága 01220/1242/2017. bűnügyi számon lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.


A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2017. október 4-én 11 óra körül egy Budapest, XXII. kerületi bevásárlóközpontban ellopta egy vásárló kosarára akasztott táskáját, a benne lévő bankkártyával. A nő többször próbált meg pénzt felvenni a lopott kártyával, amelyből egy alkalommal tudott pénzt felvenni egy automatából.


Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített. A nő körülbelül 165 centiméter magas, sötét hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete dzsekit, sötét farmernadrágot, sötét baseball sapkát és napszemüveget viselt.

TÁSKÁT LOPOTT, KERESIK A RENDŐRÖK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Forrás: police.hu