Ugrás a tartalomra

Tizenegy kerületi ingatlan tisztulhatott meg

2021. május 31. hétfő
Budafok-Tétény önkormányzata sikeresen pályázott és nyert 15 millió forintot illegális hulladék felszámolására. A támogatásnak köszönhetően tizenegy ingatlan hulladékmentesítése történhetett meg.
Tizenegy kerületi ingatlan tisztulhatott meg

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. lebonyolításában zajló „Tisztítsuk meg az Országot!” nevű projektjének egyik pályázata az önkormányzatok számára nyújt lehetőséget az általuk kezelhető mértékű illegális hulladék begyűjtésére.

A pályázat 2020. évben megvalósítandó I. ütemének célja, hogy a Kormány Klíma- és Természetvédelmi Akciótervében foglaltak alapján sor kerüljön az ország területén elhagyott vagy jogellenesen elhelyezett hulladék felszámolására.

Budafok-Tétény Önkormányzata sikeresen megtisztította a pályázatban foglalt tizenegy ingatlan területét a szeméttől, és folyamatosan ellenőrzéseket tart ezeken a helyszíneken, valamint térfigyelő kamerák kihelyezését is megkezdi.
 

Tizenegy kerületi ingatlan tisztulhatott megTizenegy kerületi ingatlan tisztulhatott megTizenegy kerületi ingatlan tisztulhatott meg