Hírek

Tovább ég a Betlehemi Békeláng a Városházán is
Idén Major Szabolcs csapatparancsnok és Tóth Réka Kamilla, a program szervezője adta át a Betlehemi Békelángot Szepesfalvy Anna alpolgármester asszonynak advent harmadik vasárnapján. A városházi Békelángból az ünnep idején vihetnek maguknak a budafok-tétényiek.
2017-12-18

A központi ünnepségét a Táborkereszt szervezte, a 903. sz. Prohászka Ottokár Cserkészcsapatnak idén is lehetősége volt elhozni a Betlehemi Békelángot december 17-én a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban tartott szertartást követően.

A láng útja idén is kalandos volt, Bécsből a kistokaji cserkészek hozták el Budapestre, a Belvárosi Plébániatemplomhoz, de még aznap elért Szegedre, Miskolcra és  Erdélybe is. Advent 3. vasárnapján több, mint 120 budafok-tétényi polgárhoz jutott el a Betlehemi Békeláng a kerületi 903. Prohászka Ottokár Cserkészcsapat jóvoltából.

A Szent Lipót Plébánia este 7 órás miséje után minden kedves közösségi tagnak és érdeklődőnek egy-egy kis lángot ajándékoztak, ezzel is szimbolizálva az öröm vasárnapjának üzenetét és jelentőségét.

 

 

 

Kapcsolódó képgaléria: