Ugrás a tartalomra

Továbbra is várja a kerületieket a Klauzál Házban működő tesztpont

2021. január 05. kedd
A decemberben megnyitott lakossági tesztponton már közel 1000 tesztet végeztetett a lakosság. A Klauzál Házban igénybe vehető szolgáltatás elérhető áron, extra díjak nélkül, sőt a hatósági ár alatt kínálja a tesztek elvégzését a kerületieknek.
Továbbra is várja a kerületieket a Klauzál Házban működő tesztpont

A tesztpont megnyitása óta folyamatos, a karácsonyi ünnepek után és Szilveszter éjszakáját követően pedig kiemelkedően nagy volt az érdeklődés az önkéntes tesztelésre. Az önkormányzat eredetileg egy hónapra kötött szerződést a tesztpont üzemeltetésére, de látva az érdeklődést, meghosszabbította szolgáltatását. A tesztpont megnyitásával az önkormányzat célja az volt, hogy elérhető áron és közelségben legyen lehetősége a kerületben élőknek a PCR+influenza A/B tesztek (18 900 Ft), valamint a szintén kedvező áron elérhető gyorstesztek elvégeztetésére. Az Antigén és a Szerológiai (Antitest) teszt is 12 800 Ft.

A tesztelésre való jelentkezés menete:

  1. időpontfoglalás a surgoscovidteszt.hu honlapon
  2. a helyszínen való sorban állás elkerülése érdekében lehetőség van az adatok előzetes online feltöltésére, valamint a teszt árának kifizetésére is.

A kerületi Önkormányzat és az Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat közös Covid teszt pontjáról a SurgosCovidTeszt.hu oldalon tájékozódhat.