Ugrás a tartalomra

Régi fényében tündököl a budafoki mentőállomás kerítése

2021. június 04. péntek
Önkéntesek festették le a kerítést, a munkálatokhoz szükséges eszközöket a kerületi önkormányzat egyik stratégiai partnere biztosította.
Régi fényében tündököl a budafoki mentőállomás kerítése

Lakossági kezdeményezésre szépült meg a Kossuth Lajos utcai mentőállomás. Az önkormányzat felhívást intézett a lakosság felé, ahol arra kérte őket, hogy jelentkezzenek az állomást határoló kerítés lefestésére.

A munkálatok koordinálását és szakmai felügyeletét Budafok-Tétény Általános Ipartestülete vállalta.

A lakosság rögtön magáénak érezte és közös ügyének tekintette a kezdeményezést és számos jelentkezés érkezett a június elsejére és másodikára meghirdetett akcióra.

A munkálatokban Karsay Ferenc polgármester, Jurás László és Daróczi Károly képviselő urak is részt vettek. A festéshez szükséges felszerelést a Sziget Festékház ajánlotta fel.

"A mentőállomás már többször újulhatott meg önkormányzati segítséggel, korábban a belső terek tisztasági festése történt meg és egy új klímaberendezéssel is segíthettük a mentősök példaértékű munkáját." – mondta el a kerület vezetője.

Jurás László képviselő az önkéntesek szakmai felkészültségét dicsérte, alig volt szükség a koordinálásra, mindenki tudta a dolgát.

Ezúton is köszönjük az önkéntesek munkáját és a Sziget Festékháznak a felajánlást!

Régi fényében tündököl a budafoki mentőállomás kerítése

Fotók: Horváth Tamás