Ugrás a tartalomra

Újraindul a személyes ügyfélfogadás

2021. május 28. péntek
Június 1-től újra személyesen intézhetjük ügyeinket a Polgármesteri Hivatalban és a Szociális Ellátási Csoport telephelyén. A személyes ügyintézésre előzetes időpontfoglalás útján van lehetőség.
Újraindul a személyes ügyfélfogadás

A Polgármesteri Hivatal ügyfelei időpontot foglalni az új online időpontfoglaló rendszeren, illetve a 229 2611 telefonszámon tudnak.

Az egységes online időpontfoglaló rendszeren belül a Hivatal valamennyi ügykörében lehetőség van az időpontfoglalásra. Kivételt a Szociális Ellátási Csoport ügyei közül, a szociális támogatásokkal kapcsolatos ügyek képeznek, ezek továbbra is időpontfoglalás nélkül intézhetők. A foglalásról a rendszer e-mail üzenetet küld az ügyfélnek, amely tartalmazza a foglalás időpontját, az ügy típusát és az időpont lemondás módját.

A foglaláskor a nevét, e-mail címét, telefonszámát és amennyiben van már folyamatban lévő ügye, annak ügyszámát kell majd megadni. Amennyiben szükséges ügyintéző munkatársunk a megadott telefonszámon előzetesen egyeztetni fogja az ügyintézéshez szükséges tudnivalókat. Az ügyfelek a rendszerben is tájékoztatást kapnak az egyes ügytípusokról és az ügyintézéshez szükséges dokumentumokról, nyomtatványokról.

Az online időpontfoglaló rendszer ide kattintva érthető el.

Az oldal tesztüzemben működik, ezért az esetlegesen előforduló technikai hibákért az ügyfelek szíves türelmét kérjük. Amennyiben a rendszer működésében hibát tapasztalnak, kérjük, hogy a hibabejelentes@bp22.hu e-mail címre küldjék meg észrevételeiket.

Újraindul a személyes ügyfélfogadás