Ugrás a tartalomra

Ünnepeljük együtt idén is a Kerület Napja programsorozaton!

2023. május 22. hétfő
Ünnepeljük együtt idén is a Kerület Napja programsorozaton!

2017-ben rendeztük meg először a Kerület Napját, amely az elmúlt évek során egyre színesebb és egyre tartalmasabb rendezvénnyé nőtte ki magát. Kisvárosunk ünnepén versenyekkel, gyerek- és sportprogramokkal, borkóstolóval, koncertekkel és új helyszínnel is várjuk az itt élőket. Három hétvégén át ünnepelhetünk együtt. Az önkormányzatunk egyik fontos célkitűzése, hogy minél sokszínűbbé és pezsgőbbé tegye a lakosok számára a kulturális, gasztronómiai, valamint a sportrendezvényeket. A Kerület Napján is arra törekszünk, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedvező programlehetőséget.

A rendezvénysorozat június 3-én veszi kezdetét, amely a Kerület Napja és a Pincejárat közös eseményével indul. Igazi piknikhangulat, gasztronómiai élmények és finom borok várják az idelátogatókat. Természetesen a Pincejárat keretében nyitott pincék is várják a gasztronómiai élményt keresőket, és ezúttal is nyitva tart a Barlanglakás Emlékmúzeum.

A kulináris élvezetek után, június 10-én a sporté és a játék lesz a főszerep.

A Kerület Napja rendezvényei június 17-én izgalmas gasztronómiai programmal folytatódnak. Főzőcsapatok versengenek a legízletesebb ételt készítő szakácsoknak járó vándorkupáért.

A Kerület Napjával azonban még messze nem érnek véget az izgalmas programok a kerületünkben! Szeptember első hétvégéjén ismét együtt koccinthatunk a Budafoki Bornapokon!

Ünnepeljük együtt idén is a kerületünk ünnepén!

További információkat, nevezési feltételeket az alábbi linken találnak: http://bornegyed.hu/a-kerulet-napja