Ugrás a tartalomra

Vegyünk még egyet!

2023. augusztus 30. szerda
Adományozási kampány a tanszergyűjtéshez
Vegyünk még egyet!

A Budafok-tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ kifejezetten a tanévkezdéshez kapcsolódóan kampányt indított „Vegyünk még egyet!” felhívási címmel. A kampány célja az adományozók bekapcsolása egy kerületi tanszergyűjtésbe a rászoruló gyermekek részére.

Amire főként szükség lehet: iskolatáska, tornazsák (fehér póló, tornanadrág, tornacipő), kulacs, füzet (vonalas, kockás, sima, kis, illetve nagy alakú), toll, ceruza, színes ceruza, radír, tolltartó, filctoll, zsírkréta, vízfesték, tempera, rajzlap, ragasztó, olló, vonalzó, körző.

Az adományokat több gyűjtőponton is le lehet adni. Adománypont működik a Nagytétényi út 68. szám alatt, amely hétfőtől csütörtökig 8.00–16.30 óráig, pénteken 8.00–14.00 óráig tart nyitva. A másik adománypontot a Budafok-tétényi Család- és Gyermekjóléti Központban hozták létre, a Nagytétényi út 276.-ban, ahol hétfőn 8.00–18.00 óráig, kedden és szerdán 8.00–16.30-ig, csütörtökön 8.00–18.00 óráig, pénteken 8.00 órától 14.00 óráig várják az adományokat.


Kerületi cég is segít

Az önkormányzat stratégiai partnere, a Storechem Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egymillió forint összegű támogatást ajánlott fel. A kerületi vállalat a tanévkezdéshez kíván segítséget nyújtani a rászoruló nagycsaládoknak. A Budafok-tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai osztják szét az adományokat a rászorulók között. Elsősorban a tanévkezdéshez szükséges eszközöket kapnak a nehéz helyzetben élő családok. Emellett ruhát és tartós élelmiszert is biztosítanak a felajánlott összegből. A Storechem Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezetője, Egri Gábor a jövő héten kezdődő Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon egy interjúban számol be az adományról. Köszönjük a stratégiai partner felajánlását!