Hírek

A pilisvörösvári önkormányzat hibabejelentő alkalmazás bevezetését tervezi városukban, ezért kerületünkbe látogattak, hogy többet megtudjanak a nálunk már bevált Budafok-Tétény mobilapplikációról.

A Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ a szülők és az óvodások, iskolások segítségét kéri. A kerületi intézményekbe december 11-ig lehet eljuttatni az ajándékokkal teli cipősdobozokat, melyeket a Központ munkatársai karácsonykor adnak át a kerületi rászorulóknak.

Ismét meghirdeti az önkormányzat a házhoz menő ingyenes ágdarálási programját. Már lehet jelentkezni a november végi és december eleji időpontokra.

Idén ősszel ünnepli 20. születésnapját a Campona Bevásárlóközpont.

Csak az lesz ellenzékben, aki nem akar a kerületért dolgozni — mondta Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere november 14-én, a XXII. kerület képviselő-testületének alakuló ülésén. A polgármester bízik abban, hogy az itt élők érdekeit előtérbe helyezve, pártpolitika mentesen folytatódhat a munka Budafok-Tétényben.

November 15-től, péntek estétől 24-ig, vasárnapig változik az Alkotás utcában közlekedő 17-es, 59-es és 61-es villamos közlekedési rendje, mert az Alkotás utcában a Nagyenyed utcánál villamospálya-felújítást végeznek.

A mindössze négy hónapos, a globális klímaválság ellen fellépő "10 millió Fa" civil szerveződés országszerte 66 településen több mint 6100 fát ültetett a közelmúltban.

A munkálatok alatt a Dózsa György úti szintbeni útátjáró ideiglenes lezárása szükséges november 13. 20:00 – november 14. 04:00 között és november 26. 20:00 – november 27. 04:00 között.

A munkák megvalósításához a Barackos út két ütemben történő lezárása szükséges - tájékoztat a NIF.

A korcsolyapálya építési munkálatai miatt a Szieszta Ponton lévő parkoló lezárása szükséges november 18-tól.