Apacuka zenekar koncertje

Időpont: 2021-10-17 11:00
Helyszín: Klauzál Ház, Budapest, Nagytétényi út 31-33, 1222
További információ:

Az Apacuka a gyermekeknek szóló zenekarok legújabb generációja.                                                                      

Vidámságban, szórakozásban, önfeledt táncban lehet része minden kisgyereknek és felnőttnek, aki az Apacuka Zenekar koncertjére ellátogat! Pálfi Kriszta dalszerző-fronténekesnő lelkesedése nem ismer határokat, ha gyerekekről van szó, énekeljen a színpadon, vagy táncoljon a közönséggel együtt a nézőtéren.

Az Apacuka Zenekar videóklipjeinek össznézettsége több, mint 100 millió, ezzel a legnézettebb gyermekzenekarok közé tartozik. Három nagylemezük közül, a „Hangfalatok” című szórakoztató, ízléses és egyedi hangulatú mesekönyves CD-jét 2015-ben Fonogram díjra jelölte a szakmai zsűri.

 

Mi is az APACUKA?

Az Apacuka egyedi, lendületes, gyermekeket és felnőtteket egyaránt remekül szórakoztató Zenekar, tagsága a hazai undergroundnak számító együttesekből állt össze.

Interaktív, játékos, táncos koncertjeiken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak. A színesen hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek a rocktól a jazz-en, funkyn, át a reggae-ig.

A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán.

Pálfi Kriszta énekesnő varázslatos hangja, megjelenése, személyisége mindig elbűvöli a Közönséget. Dalait, verseit több intézményben tananyagként is használják.

A dalok egyedi stílusa, az őszinte és magával ragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.

Az Apacuka páratlan életörömöt sugároz az egész család számára, minden alkalommal!

Interaktív, játékos, táncos koncertjeinken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak, amelyek többek között megtalálhatóak a Színes világ és az újonnan megjelenő Hangfalatok című nagylemezeken. A változatosan hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek, a rocktól a világzenén át a reggae-ig.

A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán. Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magával ragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.

 

Zenekar tagjai:

Pálfi Kriszta - ének

Pálfi Viktor – gitár

Válóczy Balázs – ütőhangszerek

Veres Péter - basszusgitár

 

Jegyár: 2500 Ft