ARTÉR "Generátor" című kiállítás megnyitója

Időpont: 2017-05-20 17:00
Helyszín: Klauzál Ház (1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.)
További információ:

Az ARTÉR Művészeti Egyesület kiállítása a Klauzál Házban.

Megnyitja: Nagy Zopán költő, író, fotográfus


Az ARTÉR Művészeti Egyesület 2004-ben alakult Budafokon. Az egyesület tagjai hivatásos képző- és iparművészek, akik valamilyen szálon kötődnek Budapest XXII. kerületéhez. Szakmájukat tekintve: festő, grafikus, szobrász, keramikus, ötvös, textiltervező, üvegtervező, fotográfus, formatervező, építész, restaurátor. Az egyesület célja a kulturális, szellemi életben való aktív részvállalás, regionális és országos szinten. További nagyon fontos célunk egy szellemi közeg, egy szellemi műhely létrehozása. Ennek eredményeit folyamatosan tárjuk a közönség elé. Éppen ezért lett a kiállítás címe GENERÁTOR.

A tavaszi fesztiválon az Egyesület egy nagy közös bemutatkozó kiállításra készül, friss munkákkal. Szeretnénk megmutatni a társaság sokszínűségét, és azt hogy az egyes tagok mivel foglalkoznak éppen.

Az Egyesület saját rendszert dolgozott ki a nagy kiállítások rendezésére. A tagok jelentkeznek erre a kiállításra, csak friss munkákat nyújthatnak be. Egy belső kuratórium dönt arról, hogy mely munkák kerülhetnek ki, a kiállítást is ők fogják rendezni.

 

A megnyitó után élőzene a kertben.
 

A belépés díjtalan.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1315463455198288/