Dunaparti Családi Grill - ELMARAD!

Időpont: 2019-09-28 10:00
Helyszín: DunaFok Szabadidőpark, Hajó utca-Duna utca
További információ:

ELMARAD!

Várjuk a kerület apraja nagyját az Országos Profi és Hobbi Grillbajnokságra, melyet a Szabadtűzi Lovagrend Gasztronómiai Egyesülettel együttműködve szervezünk meg.

 

Miért érdemes ellátogatni a rendezvényre?

– Szakképzett animátorok vigyáznak és szerveznek ügyességi vetélkedőt és sportversenyeket a gyerekeknek.

– készülünk Gasztrokvízzel felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a Szabadtűzi Lovagrend szervezésében

– A díszítés művészete címmel gyümölcsszobrász work-shop.

– Hogyan készítsünk profi ételfotót? címmel a A Budafoki Fotóklub tagjai a versenyen készülő ételek fotózása kapcsán adnak hasznos információkat az ételfotózás szakmai fogásairól.

– A szép asztal címmel – Dózsa György Schnitta-díjas éttermi mester, szakoktató és Balogh Ferenc Schnitta-díjas éttermi mester, az Éttermi Mesterek Klubjának elnöke a terítés rejtelmeiről tart bemutatót.

– A rendezvény hangulatához illő közönségbarát, a hagyományos dixi muzsikát játszó Budapest Marching Jazz Band együttes fellépése (Kora délutántól a rendezvényen, vonulva, más-más helyszíneken, 17.00 órakor 1 órás színpadi koncert.)

– Ingyenes kóstolási lehetőség, büfé.

 

A verseny a magyar gasztronómia egyik elismert, országos publicitású rendezvénye. A nevező profi szakácsokból és a grillezést kedvelő amatőrökből álló csapatok előre meghatározott alapanyagokból, meghatározott időrend szerint készítik el az ételsorokat, ami folyamatos látványosságot biztosít a nézőknek, érdeklődőknek.

 

A belépés díjtalan!

Helyszín: DunaFok, Budafoki Duna -parti sétány és szabadidőpark