IV. TURISZTIKAI KEREKASZTAL MEGBESZÉLÉS

Időpont: 2015-05-19 09:00 - 12:00
Helyszín: Velence - Velence Korzó II. emelet díszterem
További információ:

A kerekasztal megbeszélésre várják az önkormányzatok, turisztika szolgáltatók, vendéglátók, civil szervezetek, TDM szervezetek és a média képviselőit.

Helyszín: Velence – Velence Korzó II. emelet díszterem

Időpont: 2015 május 19. 9 óra

Program:

9:00 regisztráció

9:10 résztvevők bemutatkozása

10:00 kávészünet

10:15 kerekasztal beszélgetés

12:00 Velence Korzó bejárás, sárkányhajó kipróbálása,

munkaebéd (program ára 5.000 Ft )

Állandó meghívottak: Dr. Horváth Endre Budasys Bt. (volt turizmusért felelős helyettes államtitkár), FATOSZ, Magánszállásadók Szövetsége, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, TDM Szövetség, Magyar Turizmus Zrt., Innovatív Önkormányzatok Klubja. Turisztikai Kerekasztal szervezőinek célja Velencei-tó és 50 km-es sugara által befoglalt területről a turisztikai szereplők, önkormányzatok képviselőinek rendszeres összehívása. A kerekasztal beszélgetéseken a napi problémák, új építő jellegű ötletek megvitatása, problémák közös megoldása, a résztvevők tájékoztatása a pályázati és állami támogatási lehetőségekről, valamint a térség programjainak az összehangolása.

Velencei-tó és 50 km-es sugara által befoglalt terület turisztikailag igen értékes, amely egyben kitölti Magyarországon a két kiemelt turisztikai desztináció Budapest és Balaton közötti útvonalat ezért mindenképpen van létjogosultsága ebben a térségben a regionális gondolkodásnak, ami a „központi” régió Budapest és Balatonhoz történő felcsatlakoztatására irányul. A desztinációban a Velencei- tó, négy nagyváros Székesfehérvár, Tatabánya, Dunaújváros és Érd álható és a térség az M1, M7, M6, M0 autópályákról és a Dunáról óval is megközelíthető.

A Kerekasztal minden hónap 3. keddi napján impozáns környezetben Velencén a Velence Korzó körpanorámás házasságkötő termében kerül megrendezésre.

Regisztráció:

Turisztikai Kerekasztal Társaság,

Telefon: 06-20-267-25-23,

E-mail: kerekasztal@turismo.hu

A részvételi szándékot május 16-ig kérjük jelezni.