KÉPES VAGY RÁ! TÁBOR

Időpont: 2022-06-27 08:00
Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ, 1222 Budapest Nagytétényi út 31-33.
További információ:

Érzelemtréning és az erősségek felfedezése

2022. június 27 – július 1.

8-12 éveseknek

Fedezzük fel együtt, hogy miben vagy a legjobb, mik az erősségeid, mi az, amitől te is a legjobbak közé tartozhatsz majd az iskolában vagy a barátaid között?

És ismerjük meg az érzések titkos nyelvét! Ezzel a titkos nyelvvel jobban megérted majd saját magadat is, de főleg még jobban érted majd, mit is akarhat tőled más? Miért viselkedik éppen úgy? Tényleg azt mondja, amit mond – vagy valami mást szeretne?

Rajzvizsgálati és a Pozitív pedagógia módszereit alkalmazva segítünk, hogyan értsd meg a saját és mások érzéseit. Megtanítunk a másikra, és a másik érzéseire figyelni. Megfogalmazzuk a te érzéseidet rajzzal, mesével, játékkal, így megismered és megszelídíted őket. Így oldjuk a félelemeket, agressziót, a meg nem értettség érzését, míg az erősségek felfedezésével nagyobb önismeretre teszünk szert, mellyel enyhülhetnek a viselkedési zavarok, javulhatnak kapcsolatok felnőtt- és gyerektársakkal egyaránt.

A Klauzál Ház színháztermében kikapcsolódásként filmet nézünk, ezenkívül ellátogatunk a Magdolna Udvar Helytörténeti Gyűjtemény és Művészeti Galériába, ahol a tábor tematikájához kapcsolódva Radóczy Mária tűzzománcművész tárlatvezetést tart nekünk.

Az étkezést a tábor költsége tartalmazza, melyet (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) a Kastély Étterem szállít.

Táborvezetők: Horváth Ildikó Zsuzsanna rajzvizsgálati szakértő, erősség mentor és Szabó Edina a Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola tanítója

Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ (1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.)

Időpont: június 27- július 1.

Részvételi díj: 35.000 Ft/fő

A tábor 15 fővel indul, jelentkezés érkezési sorrendben!

Befizetési határidő: 2022. 06. 20.

Tovább: https://klauzalhaz.hu/esemeny/2022-06-27-kepes-vagy-ra-tabor