Közmeghallgatás ONLINE - Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata

Időpont: 2020-11-12 17:00
Helyszín: 1221 Budapest, Városház tér 11., Záborszky Nándor terem
További információ:

Budafok-Tétény önkormányzata a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások miatt a korábban meghirdetett Közmeghallgatást online rendezi meg. Időpontja 2020. november 12. (csütörtökön) 17 óra.

Az online térbe áthelyezett Közmeghallgatást az önkormányzat és Karsay Ferenc polgármester hivatalos facebook oldalán követhetik az érdeklődők az alábbi linkekre kattintva:

https://www.facebook.com/karsayferenc

https://www.facebook.com/budafokteteny

A közmeghallgatás keretében a helyi közügyeket érintő témákban van lehetőség kérdések, javaslatok megfogalmazására. Az egyedi ügyekben érkezett bejelentésekre a Polgármesteri Hivatal szakirodái a jogszabályi előírásoknak megfelelően válaszolnak.

Jelentkezni 2020. október 29-től egészen a közmeghallgatás napján 12.00 óráig lehetséges a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Kabinet munkatársainál az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: 229-2611/188-as és 191-es mellék
E-mail: jegyzoikabinet@bp22.hu
Személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján megtalálható kitöltendő, aláírt formanyomtatványt lehet az ott elhelyezett gyűjtőládájába bedobni.
A jelentkezéssel egyidejűleg meg kell jelölni a felszólalás helyi közügyeket érintő témáját.

Figyelem, akik esetleg nem tudják követni az online eseményt és kérdést küldtek a fent megjelölt módon, természetesen írásban is megkapják a választ kérdéseikre. Valamennyi beérkezett kérdésre, javaslatra, észrevételre, panaszra 15 napon belül írásban válaszolnak a hivatal munkatársai.