Krúdy Fröccs – interaktív időutazás sanzonokkal és kuplékkal

Időpont: 2017-05-18 19:00
Helyszín: Seybold-Garab Pince (1221 Budapest, Péter Pál u. 39.)
További információ:

„Színházat házhoz”
A Déryné Vándorszíntársulat tagjai fiatal, tehetséges színészek és zenészek a mai színházi világból.

Repertoárjában a sanzonoktól a kuplékon, operett és musical részleteken át a mai slágerekig mindenféle zenei ízlésnek megfelelő választék megtalálható.
A fellépések különlegessége az élő zene mellett az, hogy interaktív szórakozás nyújtanak azáltal, hogy a számok nem egy színpadon, hanem a közönség előtt, mellett és sorai között hangzanak el.

Krúdy Gyula a századforduló jellegzetes alakja. Személye megkerülhetetlenül összefonódik a magyar borfogyasztással és bor kultúrával. Mi sem árulkodik erről jobban, minthogy a róla
elnevezett Krúdy förccs mítosza a mai napig ott él az emeberek fejében. De vajon, hogy született a receptúra? Mi lehet a legendás mester valódi titka?

Előadásunkban korát megelevenítve tér vissza Krúdy Gyula, hogy kimenős cseléd lányok, helyi tintások, és pörgő nyelvű rikkancsok társaságában, szerelme kérésére elárulja titkát a kíváncsi utókornak.

A műsorban örök kedvenc kuplék és sanzonok hangzanak el, korabeli monológokkal és versekkel karöltve, hogy aztán a jelenetek összessége interaktív módon hívja egy varázslatos
időutazásra a közönséget.

 

Szereplők: Nyári Diána, Török Anna, Balázs Izolda, Kiss Péter Balázs, Horváth Gyula, Savanyó Attila

Összeállította: Török Tamás

Jegyár: 1.500 Ft

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/krudy-froccs-43-budafoki-t-tavaszi-fesztival-79209

Facebook: https://www.facebook.com/events/802814576535567/