Luigi Cantelmo gitár improvizációi

Időpont: 2017-05-15 19:00
Helyszín: Magdolna Borház (1221 Bp., Magdolna u. 30.)
További információ:

Luigi Cantelmo egy dél-olasz tengerparti kisvárosból, Sapriból költözött Budapestre, ahová a szíve és a zenéje hozta. Előtte évekig Rómában élt, itt klasszikus és elektronikus gitárzenét tanult.

Rómában koncertezett filharmonikus és könnyűzenei formációkban is, de hamar rájött, hogy a saját útját szeretné járni.
Korábbi önálló szerzeményeit csak virtuálisan, különböző zenei megosztó oldalakon mutatta be a nagyközönségnek. Közvetlen visszajelzést, pozitív megerősítést először Magyarországon kapott, nem épp szokványos körülmények között. 

Budapest legforgalmasabb közterein utcazenélt és zenél hetente több alkalommal mind a mai napig. Teljesen elvarázsolja a terek hangulatát. Keze alatt megszelídül a gitár, letisztult dallamai mindenkinél „betalálnak”, képes a legmélyebb emberi érzéseket feleébreszteni hallgatóságában, akár ismert melódiákat dolgoz fel, akár saját szerzeményeit szólaltatja meg.

Folyamatos kísérletező magatartásának köszönhetően Luigi zenei stílusát nehéz pontosan meghatározni: megtalálhatóak benne a pop, rock, jazz és ambient lounge elemek is.

Zenéje kikapcsol, ellazít, felemel.

Produkcója ékes bizonyítéka annak, hogy a mai modern zenei eszközök segítségével bárki egymaga is képes lehet egy teljes, magával ragadó hangzásvilágot kialakítani.

Jegy: 800 Ft

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/gitarimprovizacio-43-budafoki-t-tavaszi-fesztival-79272

Facebook: https://www.facebook.com/events/143652699498566/