Múzeumok Éjszakája - Megnyitja kapuit a Magdolna Udvar

Időpont: 2021-06-26 17:00
Helyszín: Magdolna Udvar, 1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 24.
További információ:

?17:00 Kapunyitás

A Múzeumok éjszakája ideje alatt várjuk vendégeinket a Magdolna Udvarban! Fedezzék fel Budafok Tétény új kulturális központját. Tekintsék meg új tárlatainkat, és kiállításainkat a Művészeti Galériában, az Időszaki Kiállítótérben és a Helytörténeti Gyűjteményben! Tárlatvezetésekkel és az Átriumban koncerttel várjuk Önöket!

18:00 Kurátori tárlatvezetés: a KÖRKÉP – Az Artér Művészeti egyesület kiállítását Tóth Avanti Péter a kurátor mutatja be.

19:00 Budafoki városjáró füzet gyerekeknek

A Magdolna Udvar első kiadványa tartalmas kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Magyar Agrár és Élettudományi egyetem mesterszakos hallgatóinak munkájáról dr. Szövényi Anna, a projekt mentora és Gyönki Viktória a muzeológus beszélgetnek.

20:00 From the heart – Juhász Anikó gitár estje az Átriumban

Juhász Anikó műsorában hamarosan megjelenő From the Heart című szólólemezéről hallhatunk elsősorban dél-amerikai dallamokat, olyan országok zeneszerzőitől, mint Brazília, Venezuela, Argentína, Uruguay és Kuba.

21:00 Kurátori tárlatvezetés az Élet-Képek – Budafok-Tétény története napjainkig című állandó kiállításon. A kiállítás létrejöttét és az új helytörténeti gyűjtemény gyarapítását Gyönki Viktória muzeológus mutatja be.

23:00 Program zárása.

A programokon az egységes Múzeumok Éjszakája karszalaggal, valamint az érvényben lévő járványügyi szabályok betartása mellett lehet részt venni.

 

Karszalag árak:
Felnőtt karszalag: 1500 Ft
Gyermek karszalag: 800 Ft