Ruby Harlem lemezbemutató a Katona Borházban - Pincejárat Extra

Időpont: 2019-10-19 17:30 - 21:30
Helyszín: Katona Borház, Budapest 1222 Borkő u. 6.B
További információ:

kapunyitás: 17.30
LivingRoom koncert: 18.00
Ruby Harlem lemezbemutató koncert: 19.30

jegyár: belépés ingyenes

Egy különleges nap a Ruby Harlem és a Budafoki Pincejárat életében, hiszen egy régóta tartó baratság megkoronázása ez a koncert. A történet a Budapesti Bornegyed-Budafoki Pincejárat tehetségkutató versenyén kezdődött, ahol elsöprő sikerrel debütáltak, majd felléptek a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon, idén újra visszatértek hozzánk és most hol máshol is mutatnák be frissen elkészült albumukat, mint ezen a különleges helyszínen.

A jó zene mellé garantált a jókedv, hiszen budafoki borválogatással, borkorcsolyákkal várjuk az egyik legnépszerűbb pincénkbe a Katona Borházba a Ruby Harlem rajongókat.

Érdemes már a lemezbemutató előtt érkezni, hiszen egy fiatal és tehetséges csapat a LivingRoom koncertezik 18.00-tól.

A Ruby Harlem az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A 2017 márciusban alakult Budapest központú Fonogram díjas bandát ‘A Dal 2019’ színpadán ismerhette meg szélesebb körben a közönség. A zenekar aktívan koncertezik és sorra jelenteti meg újabbnál újabb friss és energikus dalait. Alapítója és megálmodója Iván Szandra, ènekes zongorista, dalszerző, aki a világ számos országát bejárva szívta magába az életet és ezen élményeit mostmár a 8 fős, professzionális zenészekből álló csapatával együtt mesélik el a szokásostól eltérő, mégis könnyed stílusban. A magyar nyelven íródott dalok vokál centrikusak, ezt színesíti a rézfúvósok dögös hangzásvilága, mindez kerek egységet alkot a húzós ritmusszekcióval. Céljuk, hogy dalaik üzenete eljusson és fényt vigyen a lelkekbe, gyógyítson. Zenéjükben a szív a legnagyobb fegyver, hiszen szeretet nélkül nem lehet létezni, alkotni, zenélni.

A lemezbemutatókoncert a NKA - Hangfoglaló Program, Budafok- Tétény Budapest 22. kerület önkormányzata, valamint az OTP Bank támogatásával valósulhat meg.