Hírek

FRISSÍTVE! – 2018. december 18. délután 15:15-től megnyitották az M6-os kihajtót az M0 autóúton, így mostantól újra használhatják a közlekedők.

Budafok-Tétény önkormányzata a beérkezett 54 pályázatból 47-et támogatott.

A Polgármesteri Hivatal 2018. december 21. napjától 2019. január 2. napjáig igazgatási szünetet tart. Az igazgatási szünet időtartama alatt kérelmek, beadványok a Hivatal portáján nyújthatók be (1221 Budapest, Városház tér 11.).

Az egyeztetés témája: a Kerületi Építési Szabályzatról szóló 10/2018. (V.03.) önkormányzati rendelet módosítása több területre, állami főépítészi eljárás keretében, hibajavítások miatt.

Országos angol nyelvű drámafesztivál Budafokon

Karsay Ferenc polgármester évzáró vacsorán ismertette a stratégiai partnerekkel a közösen elért eredményeket. A december 7-én a Záborszky pincében tartott eseményen köszönetét fejezte ki azoknak, akik idén is segítették a kerület fejlődését.

Az év végi ünnepekre való tekintettel módosul a kormányablakok és a Központi Okmányiroda ügyfélfogadási rendje.

Magyarországon elsőként nyitott becsületkönyvtárat a Campona Bevásárlóközpont. December 7-én óvodások és szépkorúak találkoztak és alkottak együtt az új közösségi könyvtárban.

A közös élmény, elfogadás és egymás világának megismerése jegyében mutatja be a Klauzál Ház a Down Alapítvány támogatottjainak festményeit, melyeket a Budafoki Fotóklub képei alapján készítettek el.

November hónap művészével, Micheller Myrtill jazzénekesnővel beszélgettünk.