Nemrég Európa-bajnoki címet szerzett a Promontor TSK Supernova versenycsoportja.

Kiállítással és gyűjtőakcióval készül idén is a tanévkezdésre a bevásárlóközpont: így szeretnék segíteni a Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ által támogatott családokat.

A lakossági fórumon szóban, és szeptember 5-ig írásban is tehetnek észrevételt a lakosok az elkészült településképi kézikönyvvel és rendelettel kapcsolatban.

Lakosságvédelmi szirénák próbaüzeme lesz a kerületben. Nem veszélyt jeleznek.

Egy Csésze utcai lakóház tervezéséért Ray Rezső Vilmos Építészeti Nívódíjat kapott a kerülettől Vörös Balázs építész

Hétfőn ünnepelte 85. születésnapját a kerületünkben élő, közismert és nemrég visszavonult mesteredző, a Lágymányosi Spari kajak-kenu szakosztályának alapítója. Géza bácsira sokan büszkék itt Budafok-Tétényben is!

Az önkormányzatra hivatkozva egy újlengyeli Kft nevében nyílászáró- és zárcsere-korszerűsítés címén próbálnak bejutni a lakásokba és előleget kicsikarni a tulajdonosoktól - állította a betelefonáló kerületi lakos.

Molnár Janka az egykörös futás specialistája

1-1-es döntetlennel ért véget a vasárnapi Soroksár elleni hazai mérkőzés - számol be a Budafoki MTE újonnan indult honlapja, a budafokimte.hu.

Kicsik és nagyok ismét rajthoz állnak a Campona előtti parkolóban. A sportolás, a mozgás öröme mindenkit összehoz Budafok-Tétényben október első szombatján.