Ugrás a tartalomra

Fórumot tartottak a Kossuth Lajos utcai vállalkozások ügyében

2021. szeptember 16. csütörtök
A Kossuth Lajos utca felújítása miatti forgalomkiesés enyhítésére Budafok-Tétény önkormányzata segítséget ajánlott fel az érintett vállalkozóknak.
Fórumot tartottak a Kossuth Lajos utcai vállalkozások ügyében

Karsay Ferenc polgármester párbeszédre hívta azokat, akik vállalkozását a Kossuth Lajos utcai felújítás során forgalomkiesés érinti. A fórumot 2021.09.14-én az Ipartestület székházában tarották.

A találkozón Karsay Ferenc polgármester elmondta, hogy az érintetteket adókedvezménnyel, valamint az önkormányzati helyiséget bérlő vállalkozókat kedvezménnyel, vagy a bérleti díj elengedésével szeretnék támogatni. Emellett több helyszínen szintén térítésmentes kitelepülési lehetőséget is kapnak az érintett kereskedők.

A munkálatok által okozott kellemetlenségek miatt júliusban Budafok-Tétény önkormányzata ingyenesen ajánlotta fel internetes és nyomtatott sajtó felületeit is, ahol lehetőséget biztosítanak a vállalkozások népszerűsítésére. Ezzel a lehetőséggel továbbra is élhetnek a kereskedők.

A Kossuth Lajos utca felújításának következő szakasza 2021.10.01-jén kezdődik, és a főváros ígérete szerint 2021. november 15-én fejeződik be.

Fórumot tartottak a Kossuth Lajos utcai vállalkozások ügyében

Fotó: Horváth Tamás