Hírek

Az énekes csatlakozott a TV2 jótékonysági műsorához

Pihenéssel és gyakorlással telt a karantén időszaka Budafok-Tétény zeneművészeinek. A zene minden nap az életük része, amiből most - az online térben - a közönségnek is jutott. Hegedűs Endre zongoraművész, Micheller Myrtill énekesnő és Hollerung Gábor, a Budafoki Dohnányi Zenekar karmestere, ügyvezető zeneigazgatója mesélt elmúlt hónapjairól.

Május 26-án nyolc kerületi vállalkozással bővült az önkormányzat stratégiai partnereinek köre.

A koronavírus-járvány idején hatalmas felüdülést és menedéket jelentett a lakótelepen élők számára az idén 7 éves közösségi kert, a Parti-kert.

Virtuális időkapszulába gyűjt üzeneteket a Rákóczi Szövetség Trianon 100. évfordulója alkalmából

Jelenleg is minden óvoda és bölcsőde nyitva van a kerületben, és bővített ügyeleti rendben várja a munkába visszatérő szülők gyermekeit. Június 2. után pedig a veszélyhelyzet előtti rend szerint működnek a budafok-tétényi intézmények.

Ünnepélyes keretek között került a helyére a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új épületének harangja.

5000 darab zöldség palántát ajándékozhatott Budafok-Tétény Önkormányzata a kerületben élőknek a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ „Gondozd otthon” kampányának köszönhetően. A minden évben megtartott tavaszi virágosztás helyett idén paradicsom-, paprika- és uborkapalántát vehetnek át az igénylők a Maradj Otthon! Segélyszolgálattól.

Radics Gigi, a hónap művésze októberre várja a gyermeke megszületését

Lokálpatrióta vállalkozások segítették Budafok-Tétény Önkormányzatának munkáját a veszélyhelyzet alatt. A kerületi cégeknek fontos az összefogás és a segítségnyújtás a nehéz helyzetekben.