Hírek

Újabb menekülttábornak juttatott élelmiszert és ruhákat az Ökumenikus Segélyszervezet

2015 tavaszán is értékelték tanáraikat a Tomori Pál Főiskola hallgatói. Az adatfelvétel keretében négyszáznál is több kérdőív érkezett vissza a főiskola három képzési helyszínéről. A Kalocsán tanulók átlagosan 4,26-ra, a kecskemétiek 4,29-ra értékelték az oktatókat, ami önmagában is igen impozáns, míg a Budapesten tanulók által adott osztályzatok átlaga 4,38. Az oktatói kar tehát minden helyszínen jó értékelést kapott a hallgatóktól.

A kerületi intézmény új névvel, kibővült feladatkörrel folytatja a munkáját a régi helyén

Agócs Gergely jazz-zenészekkel lépett fel a Törley Pezsgőpincészetben

A Társasház utcai garázssor melletti pálya 340 méter hosszú és 1,5 méter széles, melynek mentén 15 napelemes lámpa biztosítja a környezetbarát közvilágítást.

Még mindig kísért, így nem is "sétált ki" az életünkből a rendszerváltás - fogalmazott Szabolcs Attila országgyűlési képviselő a tusványosi szabadegyetemen, ahol az elmúlt 26 év társadalmi változásairól, történészekkel tartott előadást. A kerekasztal beszélgetés után rendhagyó interjúra kérték az egyik főszervezővel a Nemzeti Összetartozás Bizottsága alelnökét.

Online adás a www.promontortv.hu oldalon

Nem anyagi hozzájárulásról van szó, hanem előadók részvételéről a különféle témákban rendezett kerekasztal-beszélgetéseken, fórumokon - hangsúlyozta a budafokteteny.hu-nak Karsay Ferenc polgármester

A Tóth József utcai csatornaépítés miatt az érintett járatok: 58, 141, 158, 250, 258, 941

Karsay Ferenc Budafok-Tétényi polgármester volt a vitavezető az önkormányzati fórumon