Hírek

Sajnálattal közöljük, hogy koronavírus fertőzés következtében elhunyt Önkormányzatunk Közterület-felügyeleti Csoportjának munkatársa, Bleicher László.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre kerületünkben, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Balázs János és Szabó Marcell zongorajátékát csodálhattuk az interneten

2021. április 6-án, keddi napon a szakrendelések szünetelnek a Káldor Adolf Szakrendelőben. Ennek oka, hogy hétfőn és kedden megközelítőleg 2000 ember, koronavírus elleni beoltására kerül majd sor.

Budafok-Tétény Kempelen Farkas Gimnáziumának diákja lett az idei év pénzügyekben legtájékozottabb középiskolása. A Pénzügyminisztérium által szervezett és többek között a Pénziránytű Alapítvány támogatásával megvalósuló ZsetON – Hangolódj a pénzügyekre országos versenyen több mint 50.000 fiatal mérhette össze pénzügyi tudását.

Budafok-Tétény Önkormányzata – annak érdekében, hogy a lehető legtöbb fát tudja elültetni közterületein – elkészítteti az úgynevezett fahelykataszterét, amely a faültetésre alkalmas helyszíneket listázza. Emellett a kerület lakói is javaslatot tehetnek arra, hogy mely területekre telepítsenek fákat.

Gond van elég, de pánikhangulat nincs a BMTE focistáinál

Karsay Ferenc polgármester felhívó videójában a kerületi lakosság közreműködését kérte, hogy megtalálja azt a személyt, aki még február végén segítő kezet nyújtott egy ájulás szélén levő kismamának a 133-as buszon. A budafok-tétényiek szívügyüknek tekintették az önzetlen fiatalember megtalálását, és a megosztásoknak köszönhetően hamar rátaláltunk a zászlósként szolgálatot teljesítő katonára.

Életmentő volt – de az ő életét nem lehetett megmenteni

Harmadszorra dönthet a Légügyi Hatóság a reptéri rend módosításáról