Hírek

Ünnepélyes keretek között került a helyére a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új épületének harangja.

5000 darab zöldség palántát ajándékozhatott Budafok-Tétény Önkormányzata a kerületben élőknek a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ „Gondozd otthon” kampányának köszönhetően. A minden évben megtartott tavaszi virágosztás helyett idén paradicsom-, paprika- és uborkapalántát vehetnek át az igénylők a Maradj Otthon! Segélyszolgálattól.

Radics Gigi, a hónap művésze októberre várja a gyermeke megszületését

Lokálpatrióta vállalkozások segítették Budafok-Tétény Önkormányzatának munkáját a veszélyhelyzet alatt. A kerületi cégeknek fontos az összefogás és a segítségnyújtás a nehéz helyzetekben.

A nyolcadik osztályos diákok 96,5 százaléka tanulhat az általa választott intézményben

Maszkokat és kesztyűket adományozott a Kövesdi Kft.

Segített a védekezésben a Tendál Szolgáltató Szövetkezet

Budafok-Tétény Önkormányzata idén a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából zárt körben tartja meg rendezvényét. Június 4-én 16:30-kor kerületszerte megszólalnak a templomharangok, így a lakosság szimbólikusan lehet részese a megemlékezésnek.

2020. 06-02-től elkezdődik az iskolákban a járványhelyzet miatt elmaradt Hepatitis B, és HPV oltások beadása, amelyről a szülőket közvetlenül értesíti az iskola. A kétlépcsős oltások beadása azért fontos, mert az első oltás hatástalanná válik, ha nem követi időben a második dózis.

Az Artér Művészeti Egyesület a 2020-ban is meghirdeti a „Budafok-Tétény Ifjú Tehetségei" IV. regionális képzőművészeti rajzpályázatát a XXII. kerületben bejelentett lakcímmel rendelkező 6-19 éves fiatalok, illetve a kerületi általános és középiskolák tanulói részére. Otthon édes otthon címmel.