Hírek

A szakrendelő augusztus 20-án és 21-én zárva tart. 2020. augusztus 17-től augusztus 19-ig pedig az alábbi időpontban fogadnak betegeket.

Az úttörő táborok retro hangulata, csapatépítő játékok és a Hagyományőrző Rendőrszázad várta azokat a gyermekeket, akik részt vettek az idei rendvédelmi táborban, amelyet a Fejér megyei Dégen rendeztek meg.

Második alkalommal végeztek ózongenerátoros fertőtlenítést a Napocska Napközi Tagóvodában. Ha szükséges, a kerületi bölcsődék és óvodák vezetői kérhetik a többszöri fertőtlenítést az önkormányzattól.

Dr. Mihály Éva diabetológust kérdeztük.

2020. augusztus 24-én, hétfőn 14:30 óráig áramszünet miatt a kölcsönzés szünetel a Budafoki Könyvtárban.

A katasztrófavédelem szakemberei 2020. augusztus 13-án végzik a kerületben elhelyezett lakossági riasztó végpontok (veszélyt jelző szirénák) időszakos ellenőrzését, próbáját.

Öt hangverseny, öt helyszín és közel harminc előadó

Az elmúlt hetekben az önkormányzat szakemberek bevonásával megvizsgáltatta a lakótelep fáit, amelyek többsége koránál fogva kisebb-nagyobb betegségben szenved, így rendszeres ápolásra szorul. A most tervezett karbantartási munkákkal érintett terület a Bartók Béla út- Batthyány utca – Társasház utca – Tenkes utca által határolt tömb.

Családi kincsek sorozatunk tizedik részében Gálffy Mária mesélt szüleitől, nagyszüleitől örökölt konyhai eszközeiről.

Az Év tűzoltójának választották Zolta Tibor századost