Február 21-én délután a 2012. évi londoni nyári olimpiai játékok kapcsán elindított sorozat első vendége Czene Attila úszó, olimpiai bajnok volt.

A Dietzl-lépcső 1. szám alatti háznál február 19-én, vasárnap este 9 órakor ledőlt a pince fölötti támfal egy része.

Emléktáblát avattak az 1935-1945 között működött Nagytétényi Társulati Koedukációs Polgári Fiú- és Leányiskola egykori épületén.

A Tomori Pál Főiskolán kifejezetten alacsony áron kínálják a kurzusokat, miközben a főiskola az ország egyik legjobb oktatógárdáját tudhatja magáénak.

Egy hónappal a kerületi emberölés után Szigeti József alezredes sajtótájékoztatón számolt be a Gyula vezér úti rablógyilkosság sikeres felderítéséről.

Közeledik az iskolai beiratkozások ideje. Szeptemberben több mint félezer kisdiák fogja első ízben átlépni az iskola küszöbét.

A Promontorium Polgári Casino "Budafok-Promontor 300 éve" címmel vizuális pályázatot írt ki 10-18 éves fiatalok számára, Budafok újkori történelmének 300. évfordulója alkalmából.

Előzzük meg, hogy kerületünkben idősek, családok és rászorulók éhezzenek, fázzanak vagy elveszítsék a fedelet a fejük fölül! Ehhez mindenkire szükség van. Segítsen Ön is!

A Savoyai Jenő Asztaltársaság irodalmi pályázatot, a Savoyai Jenő Alapítvány német-magyar műfordítói pályázatot írt ki.

Megnyitotta kapuit az Újbuda Prizma állásközvetítő iroda a XI. kerület, Baranyai út 2. szám alatt.