Faller Marcell lett az ország legjobb borásztanulója

Komoly sikert értek el a magyar fiatalok az ifjú kutatók nemzetközi konferenciáján (International Conference of Young Scientists, ICYS): az ötfős csapatból hárman is éremmel tértek haza a 20. alkalommal megrendezett versenyről.

20 éves a Budafoki Dohnányi Ernő Zenekar

Zugmann Péter alpolgármestert a Promontor TV stábja kérdezte a Nagytétényben megvalósuló helytörténeti gyűjteményről.

A Nagytétényi út zártsorú beépítéséhez előkerttel igazodva, a Kiss János utca és a Nagytétényi út sarkán áll a barokk építészeti jegyekkel rendelkező, műemlék besorolású nagytétényi ortodox imaház.

Az elmúlt évtizedek legnagyobb városfejlesztése kezdődik Nagytétényben. Az egymilliárd kétszáz millió forintra rúgó beruházással az egykori mozi helyén új kulturális központ épül, felújítják és bővítik a Szelmann-házat, a régi zsinagóga pedig könyvtárnak ad majd helyet.

Haász Orsolya, az önkormányzat programszervező referense a Promontor ?TV stúdiójában adott tájékoztatást a nagytétényi komplex városrehabilitációs projekten belül a civil szervezetek számára meghirdetett miniprojektről.

Április 20-án 10-től 18 óráig a nagytétényi Országzászlónál.

Augusztus 21-én a Városházán Szabolcs Attila polgármester és Szeivolt István, az Épkar Zrt. ügyvezetője aláírta a kivitelezői szerződést. Az aláírásnál jelen volt Németh Zoltán, kerületünk országgyűlési képviselője és Karsay Ferenc, a költségvetésért felelős alpolgármester is

Nehezen és csak hosszadalmas eljárással lehet eleget tenni a számtalan előírásnak. Sokan érdeklődnek, hol tart a kerület legnagyobb építkezése.