Hírek

A város rendezett állapota, a zöldfelületek gyommentesítése, a növényzet gondozása, a járdák, utak tisztán tartása közös felelősségünk, hogy környezetünk élhetőbb és szebb legyen.

A Polgármesteri Hivatalhoz érkezett jelzések szerint egyre több fiatal, fajtatiszta kutya tűnik el rejtélyes körülmények közt a kerületben.

Kerületünk díszpolgára, a testnevelő, a szobrász, de nem utolsó sorban szerető férj és családapa, kedves barát, jó ismerős végső búcsúztatására gyűltek össze több százan július 20-án a budafoki temetőben.

Idén Békési Imre, a Záborszky-pince tulajdonosa is átvehette a Podmaniczky-díjat Ráday Mihálytól, a Város- és Faluvédők Szövetsége elnökétől július 15-én.

Idén Békési Imre, a Záborszky-pince tulajdonosa is átvehette a Podmaniczky-díjat Ráday Mihálytól, a Város- és Faluvédők Szövetsége elnökétől 2010. július 15-én.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Az országos tiszti főorvos július 14-étől 18-áig III. fokú hőségriasztást rendelt el hazánk területére. Az előrejelzés szerint a napi középhőmérséklet az országban meghaladja a 27 °C-ot.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.