Hírek

Mindenszentek ünnepéhez és halottak napjához kapcsolódóan az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe a kerületben.

A koronavírus miatt hozott szabályok értelmében korlátozott létszámban tartózkodhatnak a rendelésekre érkezők a szakrendelő épületében. Hogy a kint várakozókat is védjék a csapadékos időjárástól, új előtetőt építettek az épület elé.

Hálaadó istentisztelettel ünnepelték a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új, gimnáziumi épületszárnyának átadását október 17-én. Az eseményen beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is.

Ököllel arcon ütöttek és kiraboltak egy nőt a kerületben. A fővárosi nyomozók együttműködésben, kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a napokban el is fogtak.

Rendezvények az október 23-i forradalom és szabadságharc évfordulóján

Dankóné Hegedűs Jolán alpolgármester asszony közleményben tájékoztatott az október 15-ei testületi ülésen és az utána történt durva incidensről, mely szerint Kóber György képviselő majdnem tettlegességig fajuló magatartásával ellentétes véleménye miatt fenyegette őt.

A Kisfarkasról szóló kötet bemutatójának videóját rendhagyó történelemórán nézhetik meg a diákok Budafok-Tétényben

2020. október 17-én, szombaton a BMTE csapata fogadja a DVTK-t, ezért a stadion környékén forgalomkorlátozásokra számíthatunk.

Az október 15-én megtartott testületi ülésen úgy határoztak a képviselők, jövő évben is útjára indítják a részvételi költségvetést, valamint arról is döntöttek, a szociális szempontokat még inkább előtérbe helyezve módosítják az önkormányzati lakások használatáról szóló lakáskoncepciót.

Históriája első NB I-es idegenbeli győzelmét aratta a BMTE labdarúgócsapata