Hírek

A decemberben megnyitott lakossági tesztponton már közel 1000 tesztet végeztetett a lakosság. A Klauzál Házban igénybe vehető szolgáltatás elérhető áron, extra díjak nélkül, sőt a hatósági ár alatt kínálja a tesztek elvégzését a kerületieknek.

Január 4-én újra elindult a Budafoki Részvételi Költségvetés, amely keretén belül 2021. február 22-ig adhatjuk be ötleteinket arra vonatkozóan, hogy Budafok-Tétény bevételeinek egy meghatározott részét mire fordítsa az önkormányzat.

Budafok-Tétény öt év alatt készült leaszfaltozni az összes, tizennégy kilométernyi belterületi földútját. A kormány által támogatott program másfél éve indult, és már csaknem a háromnegyedét teljesítették: több mint tíz kilométer földutat számoltak fel. A részletekről Németh Zoltán alpolgármester számolt be.

A járvány miatt olyan óvintézkedések is születtek, amelyek a szilveszteri tűzijátékra vonatkoznak. - adta hírül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A színész régóta kötődik Budafokhoz és James Bondhoz

Keébe György 2006-tól két cikluson át dolgozott, mint a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője. Emlékét megőrizzük.

Nagyszerűen szerepeltek a Budafóka úszói Kaposváron, a felnőtt OB-n

A változó világban megváltozott a kommunikáció is

Első kötetével jelent meg az új könyvek piacán Zakarné Varjas Kata

Az önkormányzat és a kerületi vállalkozások, adományozók törődése az év végi ünnepek során különösen nagy segítséget jelent a rászoruló embereknek. Jóvoltukból a szeretet ünnepén idén is gondtalanabbul ünnepelhetnek a nehezebb körülmények között élők.