Hírek

A Káldor Adolf utcai szakrendelőben az eddiginél korábban, már reggel fél héttől mehetnek laborvizsgálatra a betegek.

Október 22-én a Városház téri emlékműnél, 23-án a nagytétényi emléktáblánál megemlékezéssel, koszorúzással tisztelgett kerületünk az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt.

Mészáros Márk, a Budafóka SE úszószakosztályának kiválósága a magyar válogatott tagja lett.

A Nádasdy Kálmán Alapítvány felkarolja és támogatja Kanyó Ferenc fotóművész felajánlását, aki "Korszakok-rétegek" fotókiállításának 20 képét ajánlotta fel jótékonysági árverésre.

Nemes László zenepedagógusi és művészeti munkásságának 55. évfordulóját ünnepelték október 9-én.

A Közoktatási és Sport Iroda a Nagytétényi Polgári Kör együttműködésével villámversenyt rendez, megemlékezve kerületünk sakkéletének kiemelkedő egyéniségéről, Charousek Rezsőről október 17-én 10 órától, a Szelmann-házban (Nagytétényi út 306.)

A Március 15. téren, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél található a "Barbárok harca a rómaiakkal" szökőkútszobor. A "Budapest szíve" program a szobor áthelyezését tartalmazza. Segítsen Ön is a döntésben: kerületünkbe kerüljön a mű?

A tűzoltók október 3-án déltől késő estig dolgoztak a Nagytétényi úton. A használaton kívüli, körülbelül ezer négyzetméter alapterületű épületben bontás közben csaptak fel a lángok.