Hírek

Budafok-Tétény Önkormányzatának közleménye a Budafok-Tétény Család- és Gyermekjóléti Központ vezetőjét érintő ügyben

A Baross Gábor-telepi Polgári Kör január 25 -én, szombaton ismét megtartotta a szokásos disznótorát a Pelikán Imre Közösségi Ház udvarán.

Közel négyszáz budafok-tétényi tanuló töltötte ki a feladatlapokat

Közleményben tájékoztatja a lakosságot Budafok-Tétény önkormányzata a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetőjét ért rágalmak ügyében.

Ma Magyarországon nincs koronavírusos beteg - jelentette ki Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Tavaly ősszel indított egyeztetést az önkormányzat, amelyben a kerületi faültetési programról, a fák védelmének szabályozásáról kérdezték a budafok-tétényieket. A kérdőív eredménye most olvasható, mely alapján hamarosan rendelet készül.Tavaly ősszel indított egyeztetést az önkormányzat, amelyben a kerületi faültetési programról, a fák védelmének szabályozásáról kérdezték a budafok-tétényieket. A kérdőív eredménye most olvasható, mely alapján hamarosan rendelet készül

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre kerületünkben, a korábbi évek gyakorlata szerint

A Péter-Pál utca 6. és a Knoll József utca 8. közötti útszakaszt február 4-től lezárják az arra közlekedők biztonsága érdekében.

Dr. Kiss Norbertet, a Káldor Adolf Szakorvosi Rendelő ügyvezető igazgatóját kérdeztük a rendelőintézetben történt felújítási munkálatokról, fejlesztésekről

Csepeliné Faragó-Tóth Gabriellát, az Egyesített Bölcsőde vezetőjét kérdeztük a 2019-es év fejlesztéseiről, szakmai munkájáról.