Hírek

Kiváló tanárok tanítanak idén is a Nádasdyban

Mi, Budafok-Tétényiek szerencsések vagyunk, hogy élvezhetjük a folyópart adta lehetőségeket. Neked milyen élményeid vannak a Dunával kapcsolatban?

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza hétszáz fát adományoz a 10 millió Fa Alapítványnak. A helyszínek kiválasztásában a kerületi önkormányzat segít. A fák egy része közterületre, más része intézményekhez kerül, illetve közel a feléből egy kiserdőt hoznak létre. A 77. fát Karsay Ferenc polgármester ültette el a mai napon a József Attila lakótelepen.

Budafok-Tétény önkormányzata sikeresen pályázott és nyert 15 millió forintot illegális hulladék felszámolására. A támogatásnak köszönhetően tizenegy ingatlan hulladékmentesítése történhetett meg.

Június első szombatján ismét sétákkal, kóstolókkal és zenés programokkal várják a pincészetek a vendégeket.

Június 1-től újra személyesen intézhetjük ügyeinket a Polgármesteri Hivatalban és a Szociális Ellátási Csoport telephelyén. A személyes ügyintézésre előzetes időpontfoglalás útján van lehetőség.

2021. 05. 31-től gázvezeték építési munkálatokat végez a Budapest Közút a Nagytétényi úton és a Sörház utcában közel egy hónapig.

Jövőre kezdődhet el a budafoki kosárlabda- és tornacsarnok építkezése

A Budapesti Rendőrfőkapitányság felhívja a figyelmet az az időskorú személyek ellen elkövetett "unokázós csalások" veszélyére, valamint annak kezelésében ad tanácsokat.

500 gombóc fagyival jutalmazza meg a gyerekeket az Önkormányzat