Hírek

Budafok-Tétény önkormányzata négy darab ózongenerátoros fertőtlenítőgépet vásárolt a koronavírus elleni védekezésre. A napokban megkezdődtek az intézményi fertőtlenítések is kerületünkben.

Akinek a veszélyhelyzet ideje alatt járna le bérleti szerződése, egy nyilatkozat tételével meghosszabbíthatja ezen időszak végéig egy új kormányrendelet értelmében.

A Budafok-Tétény önkormányzata által meghirdetett pályázatok számos kérdésben biztosíthatnak támogatást a kerületi lakosság, az itt működő szervezetek számára.

A Baross Gábor-telep vasúti megállónál található gyalogos és peron aluljáró lezárása május 13-án szerdán reggel 7 órától várhatóan este 6 óráig tart.

Anyák napján két videóval ajándékozta meg az édesanyákat a Lampart-Budafok Vegyeskar

Budapesten és Pest megyében hatályban marad a kijárási korlátozás, a kerületben védőfelszereléseket osztanak és ózongenerátorokkal fertőtlenítenek

Bár a Kerület Napjának programjai nem valósulnak meg, a házasulandó pároknak és a már házasságban élőknek kedveskedve idén is keresik a Kerület párját!

Összefoglaló a kerületre vonatkozó, lapzártánk idején érvényben lévő intézkedésekről

Négy ózongenerátort vásárolt az önkormányzat a védekezéshez

Budafok-Tétény önkormányzatának széles körű védekezési tevékenységet folytat a koronavírus-járvány megfékezése érdekében a kerületben