Hírek

Az önkormányzat és az FKF közötti egyeztetések eredményként idén november 4. és november 12. között az FKF gyűjtőpontos lomtalanítást szervez kerületünkben, amely az egészségügyi helyzetre tekintettel előzetes időpontregisztrációhoz kötött. A szociálisan rászorulók az önkormányzatnál jelezhetik amennyiben segítséget kérnek a lomok elszállításában.

Ismét filmklasszikusokat vetítettek a kertmoziban

Szent Mihály-napi pályázat a kerület ékszerdobozáról

Egy idős, budafok-tétényi nőt hívtak fel otthonában, hogy ingyenes egészségügyi vizsgálatra egyeztessenek vele időpontot. A nőnek gyanús volt a telefonhívás, és később a rendőrség vizsgálata alapján kiderült, a hívó fél telefonszáma nem köthető orvosi vagy egészségügyi intézményhez.

Szombat üzemkezdettől vasárnap üzemzárásig építkezés miatt módosított rend szerint járnak a Fehérvári úti villamosok, a belváros és Óbuda felől csak Albertfalva kitérőig közlekednek.

Tamás Lászlóné Katona Péter-díjat vehetett át az önkormányzattól

Ezzel a szlogennel indított kampányt az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum az almafogyasztás népszerűsítéséért, melynek nyitó sajtótájékoztatóját a Budafoki Szomszédok Piacán rendezték meg.

A Deák Ferenc Duna-híd csepeli ártéri híd részén 2020. szeptember 20-án megkezdett vizsgálat befejezéseként a mederhíd szerkezetén október 11-én végeznek reakcióerő méréseket a szakemberek.

A környezetvédelem mellett fontos számunkra az is, hogy minden kerületit biztonságban tudhassunk. A találkozások csökkentése és a sorban állás elkerülése érdekében ez alkalommal házhoz visszük az ingyenes zöldhulladékgyűjtő zsákokat!

Mihalik Sándor-díjjal tüntették ki szeptember 4-én Kovács Csilla mestertanárt