Hírek

Hogyan változott meg a közjegyzői feladatok ellátása a veszélyhelyzet alatt? Dr. Toldi Judit közjegyzőt kérdeztük.

Péntek és szombat este, vasárnap délelőtt - Ezeket az időpontokat kell megjegyeznie annak, aki ingyenesen szeretne úszni vagy vízi aerobikozni a Hajós Alfréd Tanuszodában. A Budafóka XXII. SE Mozogj! programjában minden korosztályt szeretettel várnak! Részletek a www.budafokase.hu weboldalon!

Lendületesen indultak a judo edzések a Budafoki Küzdősport Egyesület nyári táborában. A gyerekek fegyelmet, kitartást és csapatmunkát is tanulnak a japán küzdősporttal.

Augusztus 1-én óránként indulnak a kisbuszok a Városháza elől a pincészetekhez

Budafok-Tétény önkormányzata továbbra is fontosnak tartja a belváros parkolási problémáinak mielőbbi megoldását, ezért megbízást adott egy, a belvárost érintő parkolási koncepció kidolgozására.

Családi kincsek sorozatunk hetedik részében Kövesdi Mária mesélt a dédszüleitől örökölt pólyáról, a szomszédasszonyától ajándékba kapott szentképről és feszületről, valamint egy rózsafüzérről.

Az elmúlt években megnövekedett a kerületi utak forgalma, a gyorshajtás is jellemző. Az önkormányzat a probléma enyhítése érdekében folyamatosan egyeztet a Budapest Közút Zrt. szakemberivel, de a megoldást valamennyi résztvevő együttműködése hozhatja el.

A szakrendelő 2020.július 27-tól július 31-ig az alábbi időpontban fogad betegeket.

Július 29-én, az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül végeznek földi kémiai kezelést.

Szinte járhatatlan, gyalogosok elől elzárt járdaszakaszok, sittkupacok, akadályok fogadják és okoznak bosszúságot a Leányka utca lakóinak és az arra közlekedőknek. A közműszolgáltatók tájékoztatása szerint üzemzavar elhárítását végzik. Budafok-Tétény Önkormányzata felszólította a szolgáltatókat az elmaradt engedélyeztetés miatt, továbbá minőségi helyreállítást vár el.