Hírek

Tekintettel a 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre, a beiratkozás időpontjában a szülőknek nem kell személyesen megjelenniük, a jelentkezés elektronikusan zajlik. Az önkormányzati fenntartású Egyesített Óvodába történő jelentkezés időpontja: 2021. április 20-25.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Kovács Csilla okleveles, szakvizsgázott gyógypedagógus-logopédus, köznevelési szakértő életének 61. évében, 2021. március 11-én hirtelen betegség után örökre elaludt.

Küzdősportban, rögbiben, labdarúgásban és kerékpározásban is is remekel Szilasi Dani

2021. március 16-án, 8.00 órától megkezdik a Káldor Adolf Szakrendelőben a koronavírus elleni oltási tevékenységet. Az oltások az intézet I. emeletén két oltóhelyen, munkanapokon 8.00-18.00 óra között ütemezetten zajlanak.

Sebes Gábor dokumentumok alapján mutatja be a kommunista miniszterelnök valódi arcát

Meghosszabbítottuk a Részvételi Költségvetés szavazási időszakát!

Az önkormányzat idén tavasszal ismét lehetőséget biztosít a Budafok - Tétény kertvárosaiban élők számára a téritésmentes, helyben történő ágaprítás igénybevételére. Az eddigiekhez hasonlóan ismét 8 hét áll rendelkezésre a kertben felgyülemlett 1 évnél nem idősebb fásszárú gallyak aprítására, 2021.április 8-tól.

Idén április 6-án, kedden kezdődik a XXII. kerületben a 2021. évi lakossági lomtalanítás. A Társaság idén újra a hagyományos módon végzi a lomtalanítást, de hasznosítja azokat a tapasztalatokat, amelyekre a tavalyi évben a járványhelyzet miatt alkalmazott gyűjtőpontos rendszer keretében tett szert.

Immár négy éve van magántulajdonban a kastély. A Budafok-Tétény Önkormányzatával kötött szerződésekben az új tulajdonos vállalta a műemlék épület felújítását. A kerület azóta is küzd, hogy ez mielőbb megtörténjen.

Meggyűlt a baja a BMTE csapatjátékával az éremesélyes Fehérvárnak