Hírek

December 3-án Zalaegerszegen rendezték meg a Shotokan Karate-Do International Magyarországi Szövetségének országos bajnokságát.

November 26-án, éjjel 1 óra 30 körüli a Gyula vezér lépcsőn egy földön fekvő, halott fiatal férfit találtak. A férfi halálát idegenkezűség okozta.

Az önkormányzat 2011. október 24-én rendeletet hozott a civil szervezetek és az önkormányzat kapcsolatáról és a civileket támogató pályázatok rendszeréről.

Nem változnak a BKV tarifái 2012-ben, miután a képviselők elfogadták György István ágazati főpolgármester-helyettes erre vonatkozó előterjesztését a Fővárosi Közgyűlés november 30-ai ülésén.

A Budapest-Budafok 1 posta december 1-jétől szombaton is nyitva tart, 8-tól 12 óráig.

Lakossági fórumot tartottak a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal korszerűsítésével kapcsolatban a Szelmann-házban.

November 24-én átadták a gyalogosok számára létrehozott, a munkaterület szélén kialakított, attól kerítéssel elhatárolt ideiglenes felszíni átjárót a Növény utcánál.

A Budapest-Budafoki Református Egyházközség átveszi a XXII. kerületi Rózsakerti Általános Iskolát. A már oda járó gyerekek számára biztosítják a világnézetileg semleges oktatás-nevelést.

Baross Gábor-telep első körorvosára, dr. Bálint Bélára emlékeztek a III. utcai rendelőintézet emléktáblájánál koszorúzással egybekötött ünnepségen.

Emléktáblát avattak Nagytétény egykori első elemi népiskolájának épületén.