Hírek

Szabolcs Attila polgármester és dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója január 24-én együttműködési megállapodást írt alá a budafoki könyvtárban.

Hatvankét kis elsős először vette kézhez félévi bizonyítványát és tette le a barossi iskola fogadalmát január 21-én.

Ötödször nyert díjat sajtófotó-pályázaton, most a művészet sorozatban nyerte el az első díjat Czimbal Gyula alkotása, a Re-Produkció 1-10. című fotósorozat.

Hamarosan indul a többszörös bajnok kapus, Brockhauser István kapusiskolája. A sikeres sportember minden fiatalt ösztönöz arra, hogy kezdjen el sportolni.

A 62 éves, Kultúra 22 díjas Lampart-Budafok Vegyeskar felvételt hirdet minden énekelni szerető nő, férfi részére, szoprán, alt, tenor és basszus szólamokba.

Február 10-éig pályázhatnak a szervezetek az NCA Közép-magyarországi Regionális Kollégiuma kiírása szerint.

Előzzük meg, hogy kerületünkben idősek, családok és rászorulók éhezzenek, fázzanak vagy elveszítsék a fedelet a fejük fölül! Ehhez mindenkire szükség van. Segítsen Ön is!

Január 15-én bowlingozással kezdődött a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesületének hagyományos, több mint 10 évre visszatekintő versenysorozata.

Az Európai Unió támogatásával létrejött informális, figyelemfelkeltő installációkat láthatnak január végéig a Camponába látogatók. Ez a Biodiverzitás Utazó Kiállítás.

Mosógépet, vasalót, ruhákat és cipőket vásárolnak a Krízis Alapítvány munkatársai azzal a 300 000 forintos utalvánnyal, amit a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont ajánlott fel a szervezetnek.