Hírek

Tizennyolc napon át kilenc helyszínen harminchárom programmal várja az érdeklődőket a Klauzál Gábor Művelődési Központ

A 45. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében ismét megrendezték a Kreatív Art On - Alkoss szabadon elnevezésű nyílt képzőművészeti interaktív napot a Klauzál Házban.

Interaktív játékos előadást tartott Farkas Ádám a Budakeszi Vadaspark egyik állatgondozója május 10-én a Madarak és fák napja alkalmából a Napocska Napközi Tagóvodában. A hatalmas fákkal körülölelt udvaron négy állomáson különféle feladatokat kellett a gyerekeknek megoldaniuk, melynek hatására sok madárkát ismertek meg az óvodások.

A bérleti szerződésről beszélt dr. Toldi Judit közjegyző.

Az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása a tervek szerint halad, ezért a villamosforgalom júliusra tervezett elindítása előtt, már május 23-ától újra mindkét irányba járható lesz a gépjárműforgalom számára az Etele út.

Május 10-e minden évben különleges a Hugonnai Vilma Általános Iskola diákjai számára, hiszen ilyenkor nem kell könyvekkel teli táskával és megírt leckefüzetekkel érkezniük. Idén ünnepli az intézmény a 92. születésnapját, ezért az egész nap a játékos tanulásról és a felhőtlen együttlétről szólt.

Százhetvennyolc középiskolás ballagott el idén Budafok-Tétényben

Az MLSZ szóvivője a Seybold-Garab pincében

A Budatétényi Polgári Kör és a Budatétényi Egyházközség összefogásával kicserélik a második világháborús emléktáblát a Szent István király plébániatemplom falán.

Újabb kerületi földutak aszfaltozása, óvodai férőhelyek bővítése és tiszta, gondozott zöldfelületek a kerület közterületein – ezekről döntöttek a képviselők május 16-i ülésükön.