Hírek

A Tétény Horgász Egyesület ingyenes horgász tanfolyamot indít decembertől a Szelmann Házban.

Az ingatlanszakma rangos nemzetközi eseményén, a cannes-i MAPIC szakkiállításon mutatja be a CPI Property Group budapesti, lengyelországi és cseh bevásárlóközpontjainak nagyszabású átalakítási terveit.

Leburkolhatják a legtöbb kerületi belterületi földutat, nemzetközi partnerekkel együtt tanulhat az önkormányzat az integrált városfejlesztésről, és továbbra is bérkiegészítéssel támogatják a humán szolgáltatatásban és az óvodákban dolgozókat. Ezek is témái voltak a november 15-i testületi ülésnek.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budafoki Könyvtárába látogattak a Szivárvány Tagóvoda gyermekei.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által végzett vasútkorszerűsítési munkák megvalósításához először a Nagytétényi úti, majd a Dózsa György úti átjáró ideiglenes lezárása szükséges.

Várhatóan december 1-én nyílik meg a jégpálya, ami február végéig várja a téli sportot kedvelőket Budafok szívében. Az önkormányzat idén is ingyenes korcsolyázási napokat biztosít a kerületi lakosoknak, az első önkormányzati nap december 6-án lesz.

Budafok-Tétény vezetői idén is köszönetüket fejezték ki a szociális ágazatban dolgozóknak. Az ünnepségen a humánellátásban dolgozók folytatódó önkormányzati bérkiegészítéséről is szó volt, valamint köszöntötték a Katona Péter-díjban részesülteket is.

Karsay Ferenc: az elfogadhatatlan kivitelezés az emberek semmibevétele

Kiss Norberttel, a Dél-budai Egészségügyi Szolgálat főigazgatójával beszélgettünk

Budafok-Tétény Önkormányzata és a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom második alkalommal rendezett családi napot. A programhoz idén a Pötty Gyermekkuckó is csatlakozott. A szervezők különböző foglalkozásokkal, táncházzal és bábszínházzal várták a családokat, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium tornatermében.