Rekordlétszám, közel 900 versenyző részvételével rendezték meg április 21-22-én az idei karate magyar bajnokságot. A budafok-tétényi versenyző, Fehér Péter újra a dobogó legfelső fokára állhatott.

A hirtelen beköszöntött tavasz egyet jelent a sokasodó kerti munkával és az azzal járó zajjal is. De meddig vagyunk kötelesek hallgatni a szomszédban zúgó fűnyírót?

Gyerekprogramokkal is várták a családokat a Föld napján

A Szőlőfürt - 22. Kerületi Vállalkozó Anyukák Szövetsége kreatív pályázatot hirdet XXII. kerületi óvódások, iskolások és felnőttek részére.

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata és az Artér Művészeti Egyesület a Kerület Napja alkalmából ismét meghirdeti rajzpályázatát "Régen és most" címmel.

Kiválasztották az új dél-budai Duna-híd nyertes terveit.

Budafok-Tétény önkormányzata új játszóteret épít a Barackos úton, melynek végleges terveit a lakosság véleménye alapján készítteti el. A heteken át tartó társadalmi egyeztetés eredménye itt olvasható.

A Liszt- vagy Munkácsy-díjjal kitüntetett tanítványok is jó szívvel emlékeznek a Nádasdyra

Április 27-én pénteken a Káldor Adolf Szakrendelő felújítási munkálatai miatt áramszünet lesz az épületegyüttesben, amely miatt aznap rövidített rendelési idővel várják pácienseiket az ott dolgozók, valamint a gyógyszertár is korábban zár a megszokottnál.

Joó István edző létére, harminc évesen is országos bajnokságot nyert