Hírek

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Ady Endréről szóló kiállítás nyílt a Klauzál Házban.

Január 19-én a Nagytétényi Polgári Kör és a Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében tartottak megemlékezést és koszorúzást a nagytétényi Sváb Emlékműnél.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából a Klauzál Házba is elhozták az Így szerettek ők felolvasószínházi sorozatot, melyben Ady Endre, Brüll Adél és Diósy Ödön szerelmi háromszögét dolgozták fel.

Január 12-én „Méztermelés Nagytétényben” címmel tartottak előadást, ahol a méhészet megismerése mellett lehetőség volt mézkóstolásra és vásárlásra is.

Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere és Németh Zoltán Budafok-Tétény alpolgármestere zarándokutat szervez - Ferenc pápa látogatása alkalmából - Csíksomlyóra a kerületi katolikus plébániák támogatásával.

2019. január 23-tól a 101E, 101B, 150-es és a 941-es autóbuszok terelt útvonalán többlet megállót létesítenek, Esze Tamás utca néven.

A Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal megvételre ajánlja fel a tulajdonában lévő alábbi kisteherautót.

A Don-kanyarban elesett katonákra emlékeztünk Barosson és Budatétényben

Január 24-én tartják a következő önkormányzati napot, melyen a kerületben élők ingyenesen használhatják a budafoki jégkorcsolyapályát.

Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes tavaly elnyerte a Nemzet Művésze címet. Ennek kapcsán beszélgettünk vele a Rózsavölgyi Közösségi Házban, a népdalkör próbáján.