2018. február 21-én szerdán délelőtt és 2018. február 28-án szerdán délelőtt szünetel az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal Általános Igazgatási Csoportjánál és az Anyakönyvi Hivatalban.

Az önkéntesek a Levendula klub tagjainak is kedveskedtek házi készítésű édességekkel

A farsangi szezonban egymást érték a vidám hangulatú mulatságok. A Kempelen Farkas Gimnázium hagyományos alapítványi bálját is ebben az időszakban rendezték meg, melyen részt vettek az iskola diákjai, pedagógusai és a szülők is.

Negyedszázada neveli a sportolókat a Sozsin Wado Karate Egyesület

Soroksáron kezdik labdarúgóink a tavaszi szezont

Az idén március 4-ig üzemel a Szieszta ponton lévő korcsolyapálya, melyet február 22-én, csütörtökön ismét ingyen használhatnak a kerületben lakók.

EEEEEEEI címmel nyílt kiállítás január 27-én az AQB Project Space-ben. A titokzatos cím három kortárs művész nevét rejti, akik miatt szombat este megtelt a volt sörgyár épületében nyílt kiállítótér.

Heltai Jenő édes-bús színdarabját adják elő a Klauzál Házban

A január 20-i közgyűlésen Tóth Melindát választották meg a polgári kör új elnökének. A tagok két új alelnököt is választottak, Takács Mártát és Szabó Zoltánt. Kolláthné Hollósy Rita a kör eddigi elnöke ezentúl örökös, tiszteletbeli elnökként segíti a közösség munkáját.

Németh Zsolt: A szoros együttműködés a civil szféra, a helyi vállalkozások és az önkormányzat között garanciája a további fejlődésnek Budafok-Tétényben