Hírek

Idén harmincadik alkalommal tartották meg a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált. A jubileumhoz illően a kerület süteménye, meglepetésvendégek, koncertek és több mint harminc pincészet várta az ünnepelni és szórakozni vágyókat.

A Promontorium Borlovagrend idén Várszegi Viktort és Vabrik Ákost avatta borlovaggá a jubileumi Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon.

Gryllus Vilmos Kossuth-díjas zenész, előadóművész, zeneszerző adott koncertet a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon.

Az ARTÉR Művészeti Egyesület csoportos tárlata nyílt meg a Kossuth 24. kiállítótérben, a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál keretében.

Az idei borfesztiválon is Művész utcává alakult a Magdolna utca és a Hosszúhegy tér, erről mesélt Kaszás Réka festőművész, szervező.

A Budafoki Református Egyházközség szervezte idén is a Szőlőskert gyermeksátor programjait.

Szeptember 8-ától két sávon 800 m hosszon birtokba veheti a forgalom az 51. sz. főút felől az M0 autóút átépített bal pályáját.

Új művészeti csoport vár mindenkit, aki szeret énekelni és rendelkezik alapvető zenei képzettséggel. A meghallgatást szeptember 16-án 18-20 között, a Klauzál Házban tartják.

Az önkormányzat programja keretén belül újulnak meg a járdák Budafok-Tétényben. Jelenleg öt kerületi utcában zajlanak a munkálatok.

A Mészáros László Képzőművészeti Kör kollektív tárlata nyílt meg a Záborszky Pincében, a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál keretében.