Június 17-én ismét rendőr, mentős és katasztrófavédelmi napot tartottak a kerületben, ahol a szakmai bemutatókon túl koncertekkel, táncelőadással és kvízzel várták az érdeklődőket. Az önkormányzatot Zugmann Péter alpolgármester képviselte.

A Pedagógusnap alkalmából köszöntötték a kerület óvodapedagógusait.

Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy kifejezze nagyrabecsülését azoknak, akik mindennapjaikat a gyerekek oktatásának, nevelésének szentelik. Június 9-én a Klauzál Házban köszöntötte őket Karsay Ferenc polgármester, valamint a három alpolgármester, Szepesfalvy Anna, Németh Zoltán és Zugmann Péter.

„Sisi virágai – Virágköltemények a monarchia idejéből” és „Erzsébet – Egy élet ruhákban elmesélve” címmel nyíltak kiállítások a Nagytétényi Kastélymúzeumban.

Dr. Bató András 22. kerületi rendőrkapitány egy sikeres rendőri elfogásról számolt be a Promontor TV-ben és a nyári fürdőzés veszélyeire is felhívta a figyelmet.

Megnyitó piknikkel várt mindenkit az új KRESZ park. A péntek délutáni átadási ünnepségen és az azt követő családi napon, folyamatos volt a „forgalom”.

A nagytétényi alkotást a Katasztrófavédelem országos és helyi vezetőinek, valamint az önkormányzat elöljáróinak jelenlétében áldotta meg Fülöp Ákos esperes.

Az Auchan Magyarország Kft. albertfalvai (Savoya park) üzletközpontja és a kerületben működő Nicron Kft is Budafok-Tétény önkormányzatának stratégiai partnere lett.

Június 16-17-én a Szőlészeti- és Borjogászok Nemzetközi Egyesületének Európai Tagozata Budapesten tartotta éves konferenciáját, ahol Szepesfalvy Anna alpolgármester és Salamon Judit projektvezető mutatta be Budafok-Tétény „Budapest Bornegyede” elnevezésű projektjét, valamint ismertették az Oroszlános udvar jövőbeni fejlesztési terveit.

Június 21-én hagyományteremtő jelleggel ünnepeljük meg Budafok-Tétényt. A nyüzsgő piactéri forgatagon kívül ünnepélyes eseményekre is sor kerül, hiszen színvonalas programok keretében több díjat is átadnak a Klauzál Házban. Belépők korlátozott számban igényelhetők.