Hírek

Nem volt szerencsés az elmúlt két hét a BMTE labdarúgóinak

A Kertbarát Kör készítette a legjobb forralt bort az adventi vetélkedőn

Az első adventi hétvégén kívül-belül ünnepi ruhát öltött a Száraz–Rudnyánszky-kastély

Kocsis Fülöp görög katolikus érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Kar tagja beszélt december 1-jén a Szent Imre otthonban szíriai útjáról, a keresztények üldözéséről, ezután Németh Zsolt, országgyűlési képviselő tartott előadást. Úgy fogalmazott, a segítséget oda kell vinni ahol a probléma keletkezett, Közel-Keleten is a helyben maradást, illetve a menekültek visszatérését kell támogatni.

December első hétvégéjén megnyílt a KockaPark Családi Élményközpont a Campona első emeletén.

A halálhírt a Magyar Írószövetség jelentette be. Mint írták: mély fájdalommal tudatják, hogy hétfőn hajnalban, életének 56. évében, méltósággal viselt, súlyos betegség következtében elhunyt Csontos János József Attila-díjas költő, író. Temetéséről később intézkednek.

Dr. Bató András kapitányságvezető: 2016-ban az utóbbi tíz év legkevesebb regisztrált bűncselekményére került sor a kerületben, a számok idén tovább javultak.

Európa egyik legjobb Elvis-emlékzenekara amerikai katonai egyenruhában idézte fel a Király katonaéveit

Idén is jégpálya nyílt az önkormányzat támogatásával Budafok központjában, ezúttal a borfesztivál Szieszta Pontján. A tervek szerint február 26-ig korcsolyázhatnak a téli sportot kedvelő budafok-tétényiek.

Serfőző László vállalkozó és Nemes Anikó, a Vállalkozók Országos Szövetségének Dél-budai irodavezetője is rangos elismerésbe részesült a pénteki díjátadó ünnepségen a MÜPA-ban.