Hírek

Az előző évekhez hasonlóan kerületünk tisztasága, környezetünk szépítése és egészségesebbé tétele érdekében Budafok-Tétény önkormányzata ismételten meghirdeti a 'Tiszta, virágos kerületért!' elnevezésű díját.

Igazgatói pályázat - Az önkormányzatnak nincs sem pályázatkiírási, sem kinevezési jogköre, csupán egyik a jogszabály által megszabott számos véleményező testület közül

A Budacolor már több mint 10 éve az olasz SAMOR INTERNATIONAL csoport kezében van. Nekik köszönhetően máig fennmaradt Budafokon a nyomdaipari festékgyártás. Most egy ambiciózus tervvel álltak elő: egy igazi 'olasz szigetet' szeretnének létrehozni a kerületben.

Az online adás elérhető a www.promontortv.hu oldalon.

Az országos tisztifőorvos 2015. július 4. (szombat) 0:00 órától július 8. (szerda) 24:00 óráig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást ad ki.

Nemzetközi ismertséget hozna Budapestnek, ha elnyernénk a 2024-es olimpiai játékok megrendezésének jogát; az ismertségért versengő nagyvárosok, nemzetek között "fel tudunk kerülni a térképre" - mondta a XXII. kerületi polgármester, a Fővárosi Önkormányzat költségvetési bizottságának alelnöke az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtök reggel.

Rékasi Károly színművész keddi, a XXII. kerületi Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos balesetével kapcsolatban a 168 Óra online Árulkodó a Rékasi-baleset helyszíne című írása szerint a környék lakói már fél éve jelezték az önkormányzatnál, hogy a Háros utca kifejezetten balesetveszélyesnek számít és egy kérvényt is benyújtottak a forgalomcsillapítás és a maximális sebesség korlátozása érdekében.

A XXII. kerületi önkormányzat vezetése a Budai Nagy Antal Gimnázium szülői közössége kérésének eleget téve megbeszélésre hívta a szülők háromtagú delegációját.

Már lehet pályázni az önkormányzatnál a rákötési támogatásra, amire több szakaszon is lehetőség van. A részletes pályázati felhívás letölthető a budafokteteny.hu/ugyintezes/palyazatok oldalról.