Hírek

Font Sándor (Fidesz) és Németh Zoltán (Fidesz) országgyűlési képviselők "Megmenekült-e a budatétényi rózsakert, vagy megkaparintják a privatizátorok?" címmel interpelláltak dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterhez, június 14-én.

lesz június 16-án 21 és 2 óra között a Hosszúréti patak mentén (Ady E. út, Honfoglalás u., Méhész u.), a bejárhatóság függvényében.

Az utazási szezonban különösen fontos lehet, hogy a XI. kerületben működik a Közép-magyarországi Regionális Egészségbiztosítási Pénztár dél-budai ügyfélszolgálati irodája.

lesz június 21-én vagy 22-én (esőnap: június 23.) és június 24-én (esőnap: június 25.) a Duna jobb partján, Budafok-Háros vasútállomástól Nagytétény vasútállomásig, a Dunatelep, a Horgásztelep, Budatétény, és Nagytétény területén.

Közel 20 százalékkal bővült a fővárosi P+R parkolók száma azt követően, hogy a Parking Kft. a XVII. és XXII. kerülettel és a MÁV Zrt-vel közös konzorciuma június 11-én átadta az első budapesti, Európai Uniós támogatásból létesülő 570 gépjármű és 120 kerékpártároló helyet.

Az Országos Tisztifőorvos június 10-től visszavonásig a hőségriasztás 2. fokozatát rendelte el.

A kánikula bárkinek okozhat egészségügyi panaszokat, rosszulléteket, de figyelmetlenségünk akár tragédiát is okozhat.

Budapest Főváros Közgyűlése a fővárosi kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló 28/1992. (X.1.) Főv. Kgy. rendeletével megalapította a "Zalabai Gábor díj - A Budapestiek Esélyegyenlőségéért" díjat.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.