Hírek

Azt hittem, meg fogok halni - mondja Tóth Vera, aki a tavalyi lelki válságáról is beszélt lapunknak.

A Kossuth-díjas, felvidéki magyar Szarka Gyula, a Ghymes együttes meghatározó tagja szerint buta politikai kampány része, hogy Szlovákia retorzióval sújtja azokat, akik felveszik a magyar állampolgárságot.

Czene Attila olimpiai úszóbajnok, két világbajnoki és három Európa-bajnoki ezüst-, valamint négy világbajnoki bronzérem birtokosa a Klauzál Ház meghívásának tesz eleget február 21-én.

Életemben először, másfél vagy két éve nem vagyok ellenzék". Mióta megszülettem, óriási hatalmak voltak felettem, csillagászati távolban, de a magánéletembe belehatolva.

Személyiségéből csupa derű és mélységes nyugalom árad, ugyanakkor elképesztően kemény is, kitartásának köszönhetően megmutatta, szinte bárhonnan fel lehet állni.

Két évtizedes fennállását ünnepelte a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete.

Különleges koncert tanúja lehetett a közelmúltban a Klauzál Ház közönsége. Egy színpadon osztozott négy teljesen különböző zenei karakterű énekesnő: Szulák Andrea, Auth Csilla, Koós Réka és Bolba Éva.

Szörényi Leventét régóta foglalkoztatja népünk múltja, történelmünk, nemzetünk kulturális értékeinek megőrzése

Március 10-én új helyszínen, a tavaly tavasszal átadott egész alakos bronzszobornál tartotta rendezvényét a Klauzál Gábor Társaság. Az önkormányzat nevében Zugmann Péter alpolgármester helyezett el koszorút.

Budafok-Tétényről indult a zászló-akció. Március 10-én, a marosvásárhelyi autonómia tüntetéssel egy időben Budapesten is ezrek demonstráltak.